Βαθμολογία

Πεντάστερος Φαλανιακός, 5-0 την Νέα Πολιτεία

Μια πολύ σημαντική νίκη στην μάχη της παραμονής σημείωσε σήμερα (10/3) ο Φαλανιακός ο οποίος συνέτριψε την Αστραπή Νέας Πολιτείας με 5-0 για την 23η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση, που την φέρνει πλέον στους 24 βαθμούς, καθώς πέραν των πέντε τερμάτων είχε και τρία δοκάρια, απέναντι στην Νέα Πολιτεία του Βαγγέλη Μπρισίμη που πληρώνει την απειρία της στα παιχνίδια.

Παρόλα αυτά η πρώτη μεγάλη στιγμή ήταν για την ομάδα του κ. Μπρισίμη όταν στο 20' την κεφαλιά του Ασπετάκη έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυνόμενοι, με τον Φαλανιακό να φτάνει πέντε λεπτά αργότερα στο 1-0 όταν ο Μπλέντι με κάθετη βρήκε τον Χρήστο Λυγούρα και αυτός με σουτ άνοιξε το σκορ, με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο τετράλεπτο 55-59 κρίθηκαν όλα όταν το ρευστό μέχρι εκείνη την ώρα 1-0 έγινε 3-0. Αρχικά στο 55' ο Λεσάι με κάθετη βρήκε τον Ιωαννίδη που με πλασέ έκανε δυο τα τέρματα του Φαλανιακού, ενώ στο 59' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δημητρέλη ο Γιώργος Πανταζής με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 3-0.

Με την συμπλήρωση 77 λεπτών αγώνα ο Φατούρας με σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο Καρακίτσιος στο 84' με ωραίο πλασέ μετά από πάσα του Μαχαίρα. Ο Φαλανιακός είχε και τρία δοκάρια με τους Μπλέντι, Λεσάι και Κολοβό.

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Μπιγκλιτζής, Μαχαίρας, Βαρσάμης (64' Πάνου), Σουλιώτης, Πανταζής Γ. (60' Φατούρας), Μπλέντι, Κολοβός, Λεσάι, Ιωαννίδης, Δημητρέλης (71' Καρακίτσος), Λυγούρας Χ. (54' Λυγούρας Β.).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Σκάρλος, Βουβουσίρας, Χλωρός, Κατσιάνος, Ζήσης, Σιάρκος, Μπέτσης (25' λ.τ. Σκόμπας), Καλτσάς (50' Αντωνόπουλος), Τόπης (50' Φώτης), Πράπας, Ασπετάκης (75' Δοξαριώτης).