Βαθμολογία

Πανιώνιος – Ατρόμητος 2-2

Παιχνίδι με φοβερό σπασπένς έγινε στη Νέα Σμύρνη σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ατρόμητο. Το ματς ξεκίνησε με πολλές προσδοκίες, αφού με το καλησπέρα είχαμε δράση και αντίδραση. Ο Πανιώνιος με τον Μασούρα στο 4' βρέθηκε κοντά στο γκολ, με τον Ατρόμητο να απαντά δύο λεπτά αργότερα με τον Ντάουντα. Στη συνέχεια όμως ο ρυθμός έπεσε και το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε μετά την ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο 34' με τον Κότνικ να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα τα την προσπάθεια του Γιαννούλη. Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος καταγράφηκε και πάλι από πλευράς Περιστεριωτών, στο 45' όταν ο Ουάρντα έκοψε ωραία, αλλά ο Μπανανά με εξαιρετική προβολή πρόλαβε τον επερχόμενο Ντάουντα.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι απέκτησε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι κυανέρυθροι μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν στο 48' με τον Σπιριντόνοβιτς. Ο Ατρόμητος είχε τρεις φάσεις για να ισοφαρίσει (52', 53', 55'), ενώ ο Μασούρας έχασε στο 57' ο Γιαννιώτης με ωραία επέμβαση απέκρουσε σουτ του Μασούρα σε αντεπίθεση. Δύο λεπτά αργότερα όμως οι γηπεδούχοι ήταν πιο τυχεροί και ο Σπιριντόνοβιτς σημείωσε το 2-0 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ο Ατρόμητος έβγαλε αντίδραση και στο 65' μείωσε με κεφαλιά του νεοεισελθέντα Κωτσόπουλο, ενώ στο 66' ο Πανιώνιος βρέθηκε μία ανάσα από το 3-1, αλλά ο Νίλσεν δεν τελείωσε καλά τη φάση. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και το κατάφεραν στο 93' με τον συνήθη ύποπτο Ουάρντα

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς (81' Μπραχίμι), Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (70' Παπαγεωργίου), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι (61' Νίλσεν).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (63' Σάκιτς), Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μπουσουλάζιτς, Μάντσον, Μπρούνο, Ούμπιδες (60' Ντιγκινί), Ουάρντα, Ντάουντα (60' Κοτσόπουλος).