Βαθμολογία

Οφρυδόπουλος: «Ο Γκώνιας παραδέχθηκε ότι ήταν τυχεροί...»

Πικρή ήττα στο 93' γνώρισε η Παναχαϊκή από τον Εργοτέλη, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του άξιζε όχι απλά να φύγει με το «Χ» από το Παγκρήτιο, αλλά και να κερδίσει. Μάλιστα, ο κόουτς των Αχαιών ανέφερε ότι ο Τάκης Γκώνιας του είπε στα αποδυτήρια ότι οι «κιτρινόμαυροι» ήταν τυχεροί που πήραν το τρίποντο.

«Νομίζω ότι ήταν εξαιρετικός αγώνας, ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η Παναχαϊκή ήταν διαβασμένη στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε μελετήσει το παιχνίδι του Εργοτέλη, όλες τις κινήσεις και τον εγκλωβίσαμε.

Η Παναχαϊκή μπορούσε να κερδίσει και ήταν η καλύτερη ομάδα στο ματς και, όπως παραδέχθηκε ο προπονητής του Εργοτέλη στη συνάντησή μας στα αποδυτήρια, ήταν τυχεροί», είπε ο Οφρυδόπουλος. Από εκεί και πέρα, δήλωσε:

Για τον στόχο της ανόδου: «Δεν έχουμε πει εμείς κάτι τέτοιο από την αρχή της σεζόν. Παίζουμε στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε. Το μετά είναι λίγο διαφορετικό. Έχουμε πάρει τους αγώνες μας με το δικό μας στυλ. Έχουμε κάνει και μέτρια παιχνίδια και αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε και αφού είμαστε ψηλά να συντηρήσουμε τη θέση μας».

Για τον Εργοτέλη και αν αδικείται από τη βαθμολογία: «Ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο, έχει καλή ομάδα, έχει πλάνο στον αγωνιστικό χώρο και αδικείται από τη βαθμολογική της θέση και θα μπορούσε να είναι ψηλότερα».

Από την πλευρά των παικτών, ο Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος είπε: «Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες. Aπό τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε κάνει εκτός έδρας. Eπιβάλαμε τον ρυθμό μας σε μία έδρα και κόντρα σε μία ομάδα που προσπαθεί να έχει την κυριαρχία. Είμαστε στεναχωρημένοι που χάσαμε».