Βαθμολογία

Γουνδουλάκης: «Αφιερωμένη στον πρόεδρο...»

Στις νίκες επέστρεψε η Δόξα Δράμας με το διπλό στα Τρίκαλα, διπλό που συνέπεσε με τα γενέθλια του Γιάννη Μπύρου. Εκ μέρους των παικτών, λοιπόν, ήταν ο Φανούρης Γουνδουλάκης εκείνος που αφιέρωσε το τρίποντο επί των Θεσσαλών στον ισχυρό άνδρα των «μαυραετών», με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να ευχαριστεί και τους οπαδούς της ομάδας για τη συμπαράστασή τους.

Αναλυτικά, η δήλωση που έκανε την Πέμπτη (8/3) ο 34χρονος άσος στην επίσημη ιστοσελίδα των Δραμινών: «Είναι μια δύσκολη χρονιά, με πολλά σκαμπανεβάσματα. Προσπαθούμε να έρθουμε σε μια φυσιολογική ροή. Θα ήθελα να αφιερώσω την επιτυχία μας στα Τρίκαλα, στον πρόεδρο Γιάννη Μπύρο, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του. Ξέραμε ότι ήθελε μια μεγάλη νίκη. Τον ευχαριστούμε που είναι κοντά μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Με ταπεινότητα και ομαδικότητα πιστεύω ότι στο τέλος θα κάνουμε ένα ταμείο, που θα είναι καλό για εμάς.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που είναι κοντά μας, στα εντός, αλλά πολύ περισσότερο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Σίγουρα τον έχουμε στεναχωρήσει. Οι καλές ομάδες και οι καλές οικογένειες φαίνονται στα δύσκολα».