Βαθμολογία

Σπάρτη: «Προπονούνται κανονικά Ράντι και Τριανταφυλλάκος»

Τη φανέλα της Σπάρτης θα συνεχίσουν να φοράνε κανονικά, στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, ο Ιμπάν Ράντι και ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια αναφορικά με το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών και η ομάδα της Λακωνίας, με ανακοίνωση της, τα διαψεύδει, υποστηρίζοντας ότι προπονούνται κανονικά. Ειδικά για τον δεύτερο πάντως, που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να του επιβληθεί πρόστιμο.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Σάκη Θεοδοσιάδη στην τεχνική ηγεσία συνεχίζονται οι προσπάθειες να έχει βρεθεί μέχρι τον αγώνα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, την ερχόμενη Δευτέρα (12/3). Πρώτος στόχος ήταν ο Γιώργος Βαζάκας ο οποίος όμως, παραμένει στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η ανακοίνωση της Σπάρτης: «Η ΠΑΕ Σπάρτης σας ενημερώνει σχετικά με το θέμα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες μέσω δημοσιευμάτων και αφορά τον ποδοσφαιριστή μας Ίμπαν Ράντι, ότι παραμένει κανονικά στην ομάδα και συμμετέχει στις προπονήσεις όπως και Βασίλης Τριανταφυλλάκος ο οποίος είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα. Σχετικά με την αναζήτηση νέου προπονητή γίνονται αλλεπάλληλες συζητήσεις με διάφορους και ελπίζουμε ότι στο παιχνίδι κόντρα στοv Καραϊσκάκη θα υπάρχει νέος προπονητής κάτοχος ΟΥΕΦΑ PRO».