Βαθμολογία

Δυσαρέσκεια στα Τρίκαλα για Γράφα

Οι τελευταίες, κάτω του μετρίου, εμφανίσεις των Τρικάλων, έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια στις τάξεις των φίλων της ομάδας, με τις αντιδράσεις να στρέφονται κατά του προπονητή Θωμά Γράφα!

Η πρόσληψη Γράφα στα Τρίκαλα αντιμετωπίστηκε από την αρχή με καχυποψία από μερίδα του κόσμου των Τρικάλων, ενώ η μέτρια εικόνα σε συνδυασμό με τα αρνητικά αποτελέσματα που ακολούθησαν (ιδιαίτερα οι εντός έδρας ήττες από Παναχαϊκή και Δόξα), ενίσχυσαν τις αντιδράσεις προς το πρόσωπό του.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά τη λήξη του αγώνα της Τετάρτης κόντρα στους Δραμινούς και τη νέα ήττα με 1-0, φίλοι του ΑΟΤ ζητούσαν από τον Έλληνα προπονητή να αποχωρήσει, ενώ περισσότερο… δηκτικές είναι οι επισημάνσεις στα social media!

Και μπορεί η διοίκηση της ΠΑΕ να στηρίζει επίσημα τον Γράφα, ωστόσο η μπαγκέτα περνά πλέον στα χέρια του, ώστε να αντιστρέψει άμεσα την κατάσταση, καθώς – σύμφωνα πάντα με τον κόσμο – ελλοχεύει ο κίνδυνος η ομάδα να μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος χωρίς ουσιαστικό στόχο και αγωνιζόμενη μπροστά σε… συγγενείς και φίλους…