Βαθμολογία

Τα βλέμματα σε Μιλάνο και Μασσαλία

Μετά τους αγώνες του Champions League σειρά παίρνει σήμερα (8/3) το Europa League με τους πρώτους αγώνες της φάσης των "16" του θεσμού.

Μπορεί το Europa να βρίσκεται πάντα στην ...σκιά του Champions League ωστόσο και αυτό έχει δυνατά παιχνίδια και συγκινήσεις ειδικά πηγαίνοντας προς το φινάλε όπου οι ομάδες λιγοστεύουν και οι μάχες είναι όλο και περισσότερο αμφίρροπες.

Σίγουρα το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα στη Μίλαν και την Άρσεναλ δυο ομάδων με τεράστια ιστορία και βαριά φανέλα που συνήθως αγωνίζονται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά φέτος βρίσκονται στο Europa, όμως τα προημιτελικά έχουν θέση μόνο για μια από τις δυο. Ζευγάρι στο οποίο δεν χωράνε προγνωστικά και σήμερα στις 20:00 Ιταλοί και Άγγλοι θα επιδιώξουν το πρώτο βήμα.

Το άλλο ζευγάρι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στην Μαρσέιγ και την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ομάδα που στα play-off τον περασμένο Αύγουστο απέκλεισε τον Παναθηναϊκό. Ενδιαφέρον και στο ζευγάρι της Ντιναμό Κιέβου, που απέκλεισε την ΑΕΚ, απέναντι στην Λάτσιο, αλλά και στο Ντόρτμουντ - Σάλτσμπουργκ.

Αναλυτικά οι πρώτοι αγώνες της φάσης των "16":

20:00 Μίλαν - Αρσεναλ: COSMOTE SPORT 2 HD

20:00 Ντόρτμουντ - Σάλτσμπουργκ: COSMOTE SPORT 3 HD

20:00 Ατλέτικο Μαδρίτης - Λοκομοτίβ Μόσχας: COSMOTE SPORT 7 HD

20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λιόν: COSMOTE SPORT 8 HD

22:05 Μαρσέιγ - Αθλέτικ Μπιλμπάο: COSMOTE SPORT 2 HD

22:05 Λειψία - Ζενίτ: COSMOTE SPORT 3 HD

22:05 Λάτσιο - Ντινάμο Κιέβου: COSMOTE SPORT 7 HD

22:05 Σπόρτινγκ - Βικτόρια Πλζεν: COSMOTE SPORT 8 HD