Βαθμολογία

Δημητρίου: «Δεν ήθελε να μπει το γκολ»

Ο Παναιγιάλειος ήταν καλύτερος από την Αναγέννηση Καρδίτσας στο ματς που έγινε την Τετάρτη (7/3), ωστόσο οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Ο Πέτρος Δημητρίου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και στάθηκε στην ατυχία των παικτών του, καθώς όπως τόνισε δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, απλά δεν ήθελε να μπει η μπάλα στα δίχτυα.

Ο τεχνικός του Παναιγιάλειου επίσης υποστήριξε ότι αν η ομάδα συνεχίσει έτσι και στη συνέχεια θα πάρει πολλούς βαθμούς και θα πετύχει έτσι τους στόχους του. Πιο συγκεκριμένα τόνισε:

«Παίζαμε ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως είναι όλα από τη στιγμή που έχω αναλάβει την τεχνική ηγεσία στον Παναιγιάλειο. Από την προσπάθεια της ομάδας έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος και νομίζω πως η παρουσία μας ήταν όπως με την Σπάρτη, απλά εκεί ήρθε το γκολ. Οι ευκαιρίες που χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετές και φυσικά οποιοσδήποτε μπορεί να τις χάσει.

Ο Ανδρέας Σταματής που είναι εδώ δίπλα μου μπορεί να έχασε κάποιες, αλλά είχε και πέντε τελικές πάσες στους συμπαίκτες του. Δεν ήθελε να μπει το γκολ παρά την προσπάθεια μας να το ψάξουμε από παντού. Βγήκαμε από τα άκρα, από τον άξονα, πρεσάραμε καλά σε όλο το γήπεδο και δεν το καταφέραμε.

Δεν έχω κανένα παράπονο από την ομάδα, είμαι ευχαριστημένος και αυτό που με ικανοποίησε είναι πως επανήλθαμε στην παρουσία που είχαμε με την Σπάρτη και αφήσαμε πίσω το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό θα μαζέψουμε τους βαθμούς και οι δύο που χάθηκαν εδώ σήμερα θα πρέπει να τους αναζητήσουμε αλλού. Το σημαντικό είναι πως απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν δεχθήκαμε γκολ. Η προσπάθεια μας συνεχίστηκε μέχρι το 94ο λεπτό».