Βαθμολογία

Γράφας: «Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Νέα ήττα στο «σπίτι» τους γνώρισαν τα Τρίκαλα, με τον Θωμά Γράφα να εκτιμά ότι η ισοπαλία θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα ενάντια στη Δόξα Δράμας. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Από μία φάση και μόνο στην οποία απειληθήκαμε χάσαμε και το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα, παίξαμε επιθετικά, προσπαθήσαμε να κλείσουμε τη Δόξα στα καρέ, μας έλειψε όμως η κινητικότητα μεσοεπιθετικά, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και χάσαμε το ματς. Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Θεσσαλών. Από εκεί και πέρα, είπε:

Για το αν η ομάδα του έχει πλέον κίνητρο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Από την τρίτη θέση και κάτω δεν πρέπει να έχουν κίνητρο οι ομάδες;».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Μιλοσάβλιεφ στο αρχικό σχήμα: «Πήγαμε στη λογική να φρεσκάρουμε κάποια παιδιά, δύσκολα παιχνίδια, ήταν καθαρά επιλογή να ξεκινήσουμε έτσι και να τροποποιήσουμε».

Για τη δυσκολία να σκοράρουν τα Τρίκαλα απέναντι σε καλά στημένες άμυνες: «Άμυνα οργανωμένη δεν μπορείς εύκολα να τη διασπάσεις. Θέλαμε περισσότερη κινητικότητα μπροστά και καλή κυκλοφορία».

Για την απογοήτευση των φιλάθλων: «Είναι φυσιολογικό να έχουν απογοητευτεί και είναι στενάχωρο και για μας».

Από την πλευρά των παικτών, ο Βασίλης Σαχινίδης δήλωσε: «Μία δύσκολη μέρα για μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, από μισή ευκαιρία φάγαμε το γκολ. Προχωράμε, ελπίζω να μην απογοητευτεί ο κόσμος και να έρθει στο γήπεδο ξανά. Αδικούμε τον εαυτό μας, θέλουμε πάντα να κερδίζουμε και προσπαθούμε όσο μπορούμε».