Βαθμολογία

Κυνηγάει τον Μιραλάς ο ΠΑΟΚ

Σε καταγγελία του Κέβιν Μιραλάς στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της ΕΠΟ προχώρησε ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» ζητάει την τιμωρία του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού για άσεμνη χειρονομία προς την εξέδρα, αμέσως μετά τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία, στο παιχνίδι των δύο  ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας, την Κυριακή (25/2) που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Τόσο στο φύλλο αγώνα, αλλά και στην έκθεση του παρατηρητή, δεν έχει σημειωθεί κάτι σχετικά για το περιστατικό ενώ οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ, αν και είχαν το δικαίωμα να επέμβουν αυτεπάγγελτα και να ζητήσουν την τιμωρία του παίκτη για δύο αγωνιστικές για «έργω εξύβριση», έκριναν ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι να το πράξουν.

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Πέλκας, κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν είχε κληθεί για απολογία λόγω άσεμνης χειρονομίας του μετά από γκολ που είχε πετύχει στο γήπεδο της Τούμπας απέναντι στον Πανιώνιο... Η «καμπάνα» ήχησε στα αυτιά του Πέλκα με δύο αγωνιστικές από την αρμόδια επιτροπή για «έργω εξύβρισης», «την ώρα που η κίνηση του Μιραλάς παραμένει ατιμώρητη» όπως σημειώνουν οι άνθρωποι του «Δικέφαλου».

Ζητάει διαγραφή Αρετόπουλου, χωρίς τύχη

Ο ΠΑΟΚ όμως, αποφάσισε να… παίζει επίθεση κόντρα στον Ολυμπιακό και βγαίνει και από πάνω ζητώντας την διαγραφή του Αλέξανδρου Αρετόπουλου, διαιτητή του παιχνιδιού της Τούμπας που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Η συμπεριφορά του στην εκδίκαση του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, στέλνοντας κατάθεση σε σχέση με το φύλλο αγώνα, την οποία στον «δικέφαλο» χαρακτηρίζουν «αντικρουόμενη» σε σχέση με το φύλλο αγώνα, έχει προκαλέσει απορίες και εκνευρισμό στον ΠΑΟΚ.

Το αίτημα αυτό πάντως, της ομάδας της συμπρωτεύουσας δεν έχει τύχη καθώς στο σκεπτικό της τιμωρίας του Ολυμπιακού η πρωτοδίκης Μαρία Σκολαρίκη υποστηρίζει ότι η συμπληρωματική έκθεση επιβεβαιώνει τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα και δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό. Καταρρίπτονται έτσι, οι ισχυρισμοί του ΠΑΟΚ για «αντικρουόμενη» έκθεση.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, η πρόεδρος του πειθαρχικού οργάνου υποστήριξε ότι η συμπληρωματική έκθεση εστάλη έπειτα από δικό της αίτημα για διευκρινήσεις αναφορικά με τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας.