Βαθμολογία

«Ψήλωσε» με Κανούλα ο Απόλλων Λάρισας, 2-0 την Σπάρτη (PICS)

Με δύο γκολ του επιθετικού Σάκη Κανούλα (ένα σε κάθε ημίχρονο), ο Απόλλων Λάρισας κέρδισε την Τετάρτη (7/3) την Σπάρτη με 2-0 και έτσι ανέβηκε και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Φωτογραφίες: Κώστας Τσομάκος

Ο Απόλλων Λάρισας υποδέχθηκε στο Στάδιο Αλκαζάρ την Σπάρτη και έκανε το καθήκον του. Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη πήρε τη νίκη που ήθελε, απέναντι σε μία αδύναμη ομάδα που δεν κατάφερε να κάνει κάτι το ιδιαίτερο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Το φιλμ του αγώνα

1’ Πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς, η μπάλα έφτασε στον Τσιλούλη μέσα στην περιοχή και δεξιά το σουτ που δοκίμασε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Μακρυωνίτη.

6’ Ξανά ο Απόλλων απείλησε με τον Κανούλα, ο επιθετικός των γηπεδούχων βρέθηκε μέσα στην περιοχή της Σπάρτης μετά από εκτέλεση κόρνερ το σουτ όμως πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

7’ ΓΚΟΛ 1-0 Ο Δημολιός έκανε τη συρτή σέντρα από τα αριστερά, ο Κανούλας μέσα από τη περιοχή με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μακρυωνίτη.

13’ Στην κόντρα ο Απόλλων με τον Μαυριά, ο μεσοεπιθετικός έφτασε μέχρι την περιοχή της Σπάρτης το σουτ που δοκίμασε έδιωξε σε κόρνερ ο Μακρυωνίτης.

31’ Σέντρα ο Δημολιός από αριστερά, ο Κανούλας πήρε τη πρώτη κεφαλιά αλλά ο Τσιλούλης με προβολή δεν κατάφερε να νικήσει τον Μακρυωνίτη που έδιωξε με τα πόδια.

40’ Κάτω ο Φουρτάδο μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα μετά από μαρκάρισμα του Ανδρέου, ο Γρατσάνης δίχως δισταγμό δείχνει στον παίκτη να σηκωθεί και να συνεχιστεί το παιχνίδι.

47’ Εκτέλεση φάουλ του Μαυριά από πλάγια αριστερά, η μπάλα περνάει από τον Παπαζαχαρία που είχε προωθηθεί και βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά η φάση είναι ως μη γενόμενη με τον βοηθό Μανάση να σηκώνει το σημαιάκι και να υποδεικνύει το όφσαιντ.

55’ ΓΚΟΛ 2-0 Ο Χατζής δοκίμασε διαγώνια πάσα από το κέντρο με στόχο την αντίπαλη περιοχή, εκεί όπου Κανούλας με πλασέ είδε τη μπάλα να περνά κάτω από τον Μακρυωνίτη που δεν υπολόγισε σωστά για το 2-0.

59’ Μαυριάς ατομική ενέργεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, το σουτ κόντραρε όμως στους αμυντικούς και πέρασε σε κόρνερ.

61’ Κόρνερ του Μαυριά από αριστερά, ο Ανδρέου πήρε τη κεφαλιά με τη μπάλα να περνά άουτ.

74’ Νέα ευκαιρία για τον Ράνο, ο επιθετικός μέσα από την περιοχή είδε τη μπάλα να κοντράρει στον Ανδρέου.

79’ Τεχνικό σουτ του Καρακατσάνη έξω από την περιοχή, ο Μακρυωνίτης μπλόκαρε τη μπάλα.

91’ Ο Καρακατσάνης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Σπάρτης και πλάγια αριστερά, όμως το σουτ που έκανε απέκρουσε ο τελευταίος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Δημολιός, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής, Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας (88' Γαρυφαλλόπουλος), Σουλίδης (62’ Καρακατσάνης), Τσιλούλης (75’ Κακάμης).

ΣΠΑΡΤΗ (Γιώργος Πολυμενέας): Μακρυωνίτης, Σάββα (60’ Μπέλης), Βοσνακίδης, Ζουλιώτης, Ράνος, Καζβιρόπουλος (82’ Γουόρντεν), Τσιμότζι, Παναγιώτου, Μπουζούκης (60’ Νιάρος), Σανδραβέλης, Φουρτάδο.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων) Βοηθοί: Παπαδημητρίου (Θεσσαλίας), Μανασής (Τρικάλων).