Βαθμολογία

Συνάντηση Λίγκας – COSMOTE TV για κεντρική διαχείριση

Συνάντηση της διοίκησης της Super League με στελέχη της COSMOTE TV πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7/3 σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr.

Αντικείμενο αυτής της συνάντησης (που είναι η πρώτη μεταξύ των δύο πλευρών) ήταν η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ελληνικού πρωταθλήματος, που ως γνωστόν θα πάψει να υφίσταται στο τέλος της φετινής σεζόν, λόγω της ρήξης στις σχέσεις μεταξύ συνεταιρισμού και Nova.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, η πλευρά της λίγκας έθεσε στους ανθρώπους της COSMOTE TV όλα τα δεδομένα σχετικά με το μοντέλο κεντρικής διαχείρισης που μπορεί να εφαρμοστεί, καθώς και στοιχεία σχετικά με την αξία του πρωταθλήματος και οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού τα άκουσαν με ενδιαφέρον.

Κατέστη δε, σαφές και ξεκάθαρο, ότι η κουβέντα αφορά αποκλειστικά μοντέλο κεντρικής διαχείρισης και όχι μεμονωμένων συμφωνιών. Οι άνθρωποι της COSMOTE TV φέρονται να μετέφεραν στην διοργανώτρια ότι θεωρούν ιδιαίτερα ελκυστικό το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν και πάνω σε αυτή τη βάση θα γίνουν και οι επόμενες συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.