Βαθμολογία

Για νίκη ο Απόλλων Λάρισας, εκτός Άρης, ΟΦΗ, Παναχαϊκή

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε το διήμερο 7 και 8 Μαρτίου στο πρωτάθλημα της Football League με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 20ης αγωνιστικής.

Μια αγωνιστική στην οποία επιστρέφει στους αγώνες ο Απόλλων Λάρισας μετά τα δυο ρεπό του και τους έξι ξεκούραστους βαθμούς στα παιχνίδια με Αχαρναϊκό και Βέροια που έχουν αποβληθεί και την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη να υποδέχεται την Σπάρτη στο Αλκαζάρ την Τετάρτη.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι Λαρισαίοι θέλουν τη νίκη προκειμένου να παραμείνουν στα ψηλά, έχουν 31 βαθμούς και βρίσκονται στην τέταρτη θέση ισόβαθμοι με ΑΟΧ/Κισσαμικό, Τρίκαλα και Δόξα Δράμας, ενώ για την Σπάρτη, που βρίσκεται και σε αναζήτηση προπονητή, το παιχνίδι είναι κομβικό στην μάχη που δίνει για παραμονή καθώς έχει 25 βαθμούς και είναι μόλις στο +5 από την παραμονή.

Στην μάχη της ανόδου που θα παιχτεί μεταξύ Άρη, ΟΦΗ και Παναχαϊκής και οι τρεις αυτές ομάδες αγωνίζονται εκτός έδρας την αγωνιστική αυτή, με την Παναχαϊκή των 43 βαθμών να έχει θεωρητικά το πιο δύσκολο έργο καθώς αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη, που έχει 20 και μάχεται για την παραμονή του, στο μοναδικό παιχνίδι που θα λάβει χώρα την Πέμπτη (8/3) και θα ξεκινήσει στις 17:00.

Τετάρτη αγωνίζεται οι άλλες δυο ομάδες που διεκδικούν την άνοδο με τον Άρη (49β.) να αντιμετωπίζει την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο και να θέλει μόνο τη νίκη ειδικά μετά το εντός έδρας 0-0 με τα Τρίκαλα προκειμένου να μην χάσει και άλλο έδαφος, ενώ η αθηναϊκή με 14 βαθμούς δίνει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για παραμονή έχοντας διαφορά επτά βαθμών από την Αναγέννηση Καρδίτσας που είναι σε θέση παραμονής.

Τέλος η ομάδα του ΟΦΗ που είναι δεύτερη με 45 πόντους, αγωνίζεται στο Αιγίνιο με αντίπαλο τον τοπικό Αιγινιακό ο οποίος με 23 παλεύει για την επιβίωση του. Παιχνίδι που κρύβει πολλούς κινδύνους για τους Κρητικούς που θέλουν τη νίκη προκειμένου να διατηρήσουν το προβάδισμα για την άνοδο, ενώ ο σύλλογος από το Αιγίνιο ψάχνει σε όλα τα ματς να αποσπάσει ότι καλύτερο μπορεί για την παραμονή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 20ης αγωνιστικής της Football League:

Τετάρτη 7 Μαρτίου

15:00

Αχαρναϊκός - ΑΟΧ/Κισσαμικός 0-3 α.α.

ΑΕ Καραϊσκάκης - Βέροια 3-0 α.α.

Απόλλων Λάρισας - Σπάρτη

Τρίκαλα - Δόξα Δράμας

Απόλλων Πόντου - Πανσερραϊκός

Αιγινιακός - ΟΦΗ

Παναιγιάλειος - Αναγέννηση Καρδίτσας

Καλλιθέα - Άρης

Πέμπτη 8 Μαρτίου

17:00

Εργοτέλης – Παναχαϊκή

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Άρης 49

2. ΟΦΗ 45

3. Παναχαϊκή 43

4. ΑΟΧ/Κισσαμικός 31**

5. Απόλλων Λάρισας 31

6. Τρίκαλα 31

7. Δόξα Δράμας 31

8. AE Καραϊσκάκης 29

9. Απόλλων Πόντου 28

10. Σπάρτη 25

11. Αιγινιακός 23

12. Αναγέννηση Καρδίτσας 21

13. Εργοτέλης 20

14. Πανσερραϊκός 16

15. Παναιγιάλειος 16

16. Καλλιθέα 14

17. Βέροια 5*

18. Αχαρναϊκός 51*

* Βέροια και Αχαρναϊκός έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα

** Εκρεμμεί η τύχη του αγώνα του με την Βέροια, η οποία αποβλήθηκε