Βαθμολογία

Προς 27 Μαρτίου ο τελικός του κυπέλλου ΕΠΣΛ

Για την Τρίτη 27 Μαρτίου προορίζεται η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας να ορίσει τον τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Ένα παιχνίδι-γιορτή για το λαρισινό ποδόσφαιρο ανάμεσα σε δυο πολύ καλές και δυνατές ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, ενώ ο Αχιλλέας Φαρσάλων είναι ο νυν κάτοχος του θεσμού.

Το παιχνίδι προορίζεται για την Τρίτη 27 Μαρτίου, μια μόλις ημέρα πριν την καταλυτική ημερομηνία από την ΕΠΟ για να δηλωθεί ο Κυπελλούχος, ενώ υπήρξε και σκέψη να διεξαχθεί την Πέμπτη 22/3 όμως απορρίφθηκε.

Ο λόγος ότι ο Αχιλλέας παίζει Σάββατο 24 Μαρτίου με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ενώ την ίδια ημέρα αγωνίζεται και ο Οικονόμος με αντίπαλο τον Φαλανιακό για την Α' ΕΠΣΛ DeTox, οπότε δεν θα είχε παρέλθει το απαιτούμενο 48ωρο.

Επίσης οι διοικούντες την ΕΠΣΛ δεν θέλουν την διεξαγωγή του τελικού, στις 21 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη λόγω του ότι η αγορά της Λάρισας είναι ανοικτή και έτσι να μην βρεθούν αρκετοί φίλαθλοι στον τελικό.