Βαθμολογία

Ματσάρα στο Παρίσι, τυπική διαδικασία για Λίβερπουλ

Εβδομάδα Champions League αυτή που διανύουμε καθώς σήμερα (6/3) και αύριο (7/3) θα κριθούν τα πρώτα εισιτήρια για τα προημιτελικά του θεσμού. Στο σημερινό πρόγραμμα της φάσης των "16" υπάρχει μια ματσάρα, Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Μαδρίτης και ένα ματς τυπική διαδικασία, Λίβερπουλ - Πόρτο.

Το παιχνίδι της βραδιάς είναι αυτό στο Παρίσι ανάμεσα στην Παρί και την Ρεάλ στη ρεβάνς του υπέρ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ρεάλ 3-1 από το πρώτο ματς στην Μαδρίτη. Η Βασίλισσα της Ευρώπης πήρε μια μεγάλη νίκη με τέρματα στα τελευταία λεπτά και τώρα πηγαίνει να υπερασπιστεί το προβάδισμα και να προκριθεί στα προημιτελικά. Από την άλλη η Παριζιάνοι θα διεκδικήσουν την ανατροπή και την πρόκριση χωρίς τον μεγάλο τους αστέρα τον Νεϊμάρ που είναι τραυματίας.

Παρόλα αυτά το σύνολο του Ουνάι Έμερι πιστεύει στην πρόκριση, ενώ την θέση του Βραζιλιάνου αναμένεται να πάρει ο Άνχελ Ντι Μαρία. Από την άλλη για την Ρεάλ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μόντριτς, Κρος οι οποίοι δεν είναι στο 100% έτοιμοι και αναμένεται να αντικατασταθούν από τους Κόβατσιτς, Ίσκο. Για την Ρεάλ το Champions League αποτελεί μονόδρομο μετά την παταγώδη αποτυχία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Όσον αφορά το παιχνίδι στο "Άνφιλντ" ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Πόρτο η ρεβάνς είναι τυπική διαδικασία. Το εντυπωσιακό 5-0 των Άγγλων στο "Ντραγκάο" έχει κρίνει την ομάδα που θα βρεθεί στα προημιτελικά με τους "κόκκινους" να σκέφτονται περισσότερο το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό ίσως οδηγήσει τον Γιούργκεν Κλοπ στο να κάνει rotation, ενώ δεν υπολογίζει στον Βαϊνάλντουμ. Για τους Πορτογάλους εκτός θα είναι οι Μαρέγκα, Ντανίλο, Σοάρες και Τέλες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

21:45 Λίβερπουλ - Πόρτο: COSMOTE SPORT 1 HD

21:45 Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Μαδρίτης: COSMOTE SPORT 2 HD