
Με όρεξη, χαμόγελο και ξεκάθαρη διάθεση για δημιουργία ξεκίνησε το νέο ταξίδι του Αμπελωνιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Β’ ΕΠΣΛ.
Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, που θέλει να κοιτάξει μπροστά και να χτίσει ξανά πάνω σε γερές βάσεις. Και το στοιχείο που ξεχωρίζει από την πρώτη κιόλας στιγμή είναι η εμπειρία, που συνδυάζεται με τη νεανική διάθεση, συνθέτοντας ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σκηνικό.
Στο τιμόνι αυτού του νέου εγχειρήματος θα πορευτούν μαζί δύο πρόσωπα που γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει να φοράς και να τιμάς μια φανέλα. Ο λόγος για τον Αλέξη Κακαζούκη και τον Ανδρέα Χατζηλιόντα, δύο παιδιά που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία φορώντας τη φανέλα της ΑΕΛ.
Τώρα, όμως, καλούνται να υπηρετήσουν έναν διαφορετικό ρόλο. Να σχεδιάσουν τον νέο Αμπελωνιακό και να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην προσπάθεια αναγέννησης μιας ομάδας με βαριά φανέλα και πλούσια διαδρομή στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Το μεγάλο τους πλεονέκτημα; Γνωρίζουν το ποδόσφαιρο, γνωρίζουν την περιοχή και κυρίως γνωρίζουν πως για να δημιουργηθεί κάτι καλό χρειάζεται δουλειά, υπομονή και σωστό πλάνο.
Από την πρώτη εικόνα, πάντως, φαίνεται πως και οι δύο έχουν αγκαλιάσει με ιδιαίτερη διάθεση το νέο εγχείρημα. Έτοιμοι για δουλειά, με χαμόγελο και θετική ενέργεια, δείχνουν αποφασισμένοι να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα εκπροσωπεί επάξια τον Αμπελωνιακό.
Και το μείγμα έχει όλα τα στοιχεία για να παρουσιάσει ενδιαφέρον: ντόπιο στοιχείο, εμπειρία, νεανικό ενθουσιασμό και ανθρώπους που γνωρίζουν από πρώτο χέρι την αξία της φανέλας.
Ο Αμπελωνιακός ξεκίνησε λοιπόν το ταξίδι του στη νέα Β’ ΕΠΣΛ με φιλοδοξίες. Ο δρόμος είναι μακρύς και απαιτητικός, όμως το πρώτο δείγμα είναι άκρως ενθαρρυντικό.
Γιατί όταν το ποδόσφαιρο συναντά την αγάπη για τον τόπο και τη φανέλα, τότε μπορεί να δημιουργηθεί κάτι πραγματικά όμορφο.
Και στον Αμπελωνιακό φαίνεται πως έχουν διάθεση να το κάνουν πράξη.