Βαθμολογία

Τότε θα εκτίσουν τις ποινές τους οι τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ

Στην ΑΕΛ αποφάσισαν το παιχνίδι στο οποίο δεν θα αγωνιστούν για τους «βυσσινί» οι τιμωρημένοι, Νταβίντ Κρίστιαν Όλαφσον, Χάρης Ηλιάδης και Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, που συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες, στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα και οι τρεις ποδοσφαιριστές δηλώθηκαν να εκτίσουν στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Τέλος στο όριο με πέντε και δύο κίτρινες κάρτες και την επόμενη φορά που θα "κιτρινιστούν" θα χάσουν ένα παιχνίδι της Super League είναι ο Σάββας Μούργος, ο Άνχελο Σαγάλ, ο Πασχάλης Στάικος, ο Ζήσης Χατζηστραβός, o Νίκος Μελίσσας, ο Έρικ Φεριγκρά, ο Ντιλάν Μπατουμπινσικά και ο Ιβάν Μασόν.