Βαθμολογία

Παναγροτικός τεσσάρων αστέρων!!!

Ο Παναγροτικός Νίκαιας που κάνει εξαιρετική χρονιά και βρίσκεται στην κορυφή, πέρασε από το Ελευθεραί με σκορ 0-4.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα του Ελευθεραί, δεν ξεκίνησε καλά και σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση έτσι ώστε να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα. Στο 9’ ο Ηλίας Χριστοδούλου με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το 0-1.

Στο 17’ ο Σάκης Γεωργόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 0-2. Στο 75’ ο Μίμος Ανδρεόπουλος με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 0-3. Και στο 80’ ο Γιώργος Καρατζιώτσικας με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Ευκαιρίες χαμένες για να διευρύνουν και άλλο το σκορ είχαν οι: Χριστοδούλου και Ολλομάνι.

ΑΟ Ελευθερών (Γιάννης Παπαναστασίου): Σταυροθεόδωρος, Χατζηλιάδης, Παπαχρήστος, Βλάνδος, Καραλευθέρης, Κουτσογιάννης, Ντουλαπτσής, Σέχο, Παπαδημητρίου, Χατζηστεφάνου, Καλλιμόπουλος.

Π.Σ. Παναγροτικός Νίκαιας (Χρήστος Λιάπης): Αλεξίου, Γεωργόπουλος (70’ Μαυρομάτης), Τίρχας (50’ Καλαϊτζίδης), Μάρης, Κανάκης, Ξιώνης, Καρατζιώτσικας, Χαλβατζίου (65’ Ψαρούλης), Χριστοδούλου (65’ Ανδρεόπουλος), Ολλομάνι, Ανυφαντής.

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Αναγνωστόπουλος, Αλεξίου.