Βαθμολογία

Έναρξη συνεργασίας ανάμεσα στην Αστραπή Νέας Πολιτείας και την Ομόνοια

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία αρχίζει ανάμεσα στην Αστραπή Νέας Πολιτείας και την Ομόνοια. Οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία με σκοπό την ανάδειξη και προώθηση των νέων παιδιών της Κ16 της Αστραπής, που θα στελεχώσουν την ομάδα της Ομόνοιας στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστραπής:

«Η Αστραπή Νέας Πολιτείας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την ομάδα της Ομόνοιας.

Η συνεργασία των δύο πλευρών έρχεται μετά από πολλά χρόνια καλής σχέσης ανάμεσα στα δύο σωματεία, αφού εκτός όλων των άλλων, χρησιμοποιούν ως κοινή έδρα τα γήπεδα της Νέας Πολιτείας.

Μετά από εκλογές που διενεργήθηκαν στα δύο σωματεία και συνάντηση των δύο πλευρών, επετεύχθη συμφωνία για συμπόρευση σε πολλά επίπεδα.

Η συνεργασία αφορά την ομάδα της Αστραπής Νέας Πολιτείας με το αντίστοιχο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας που θα το αναλάβει προπονητής από την Ακαδημία της Αστραπής, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Παράλληλα η νέα ομάδα της Ομόνοιας που μετέχει εκ νέου στη Β' ΕΠΣΛ, θα έχει στη σύνθεσή της σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό, παίκτες από την Κ16 της Αστραπής που μετείχαν στο περασμένο πρωτάθλημα.

Η συνεργασία των δύο ομάδων έρχεται σε ένα χρονικό σημείο που στόχος και σκοπός είναι την καλύτερη δυνατή οργάνωση των ομάδων της Αστραπής και την Ομόνοιας και την αξιοποίηση των "φυτωρίων" της "πορτοκαλί" ομάδας.

Είμαστε βέβαιοι πως αυτή η νέα συμπόρευση μόνο όφελος μπορεί να φέρει για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας, με σταθερή αρχή την προώθηση και εξέλιξη των νέων παιδιών!».