Βαθμολογία

Ευρεία νίκη για τα Πλατανούλια, που ανεβαίνουν ακόμη ψηλότερα!

Μια πολύ σημαντική νίκη σημείωσε ο Κεραυνός Πλατανουλίων το Σάββατο (12/4) στην έδρα του, κερδίζοντας με το ευρύ σκορ 6-0 τον Α.Ο. Λιβαδίου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΠΣΛ (1ος όμιλος) με την ομάδα του Κεραυνού να ανεβαίνει στη 2η θέση (ισοβαθμεί αυτή τη στιγμή με τον Δολιχιακό που αγωνίζεται αύριο με τον πρώτο της βαθμολογίας Πανιώνιο Βλαχόφωνων Ν. Σμύρνης).

Οι παίκτες του Γιάννη Νινίκα απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο, άφησαν υποσχέσεις για τη συνέχεια και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση με 6-0. Τρία γκολ σημείωσαν στο πρώτο μέρος, βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη, ενώ τα άλλα τρία τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος.

Από την άλλη οι παίκτες του Λάζαρου Λαζαρίδη πάλεψαν για το καλύτερο, όμως αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο ματς με πολλές απουσίες και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι: Άντζελο Γιαννούλι, Αντώνης Κατσής, Έντβιν Καζάνι (2), Ρομέο Ράφα και Γιάννης Τσοπάνογλου.

Κεραυνός Πλατανουλίων (Γιάννης Νινίκας): Φουρκιώτης, Χασιώτης, Γιαννούλι, Κωνσταντάς, Κατσής, Τέλιος, Βουγιατζής, Παπαχατζής, Παλάντζας, Τσοπάνουγλου, Καζάνι.

Έπαιξαν και οι: Τάφα, Χίντα.

Α.Ο. Λιβαδίου (Λάζαρος Λαζαρίδης): Καραϊσκος, Καψάλης, Φτεργιώτης, Δάμαλης, Μπατζάκης, Γαζέτης, Τσανούσας Γ., Τζημαγιώργης, Γκαβοτάσιος, Ντάμπος Δ., Πεζής.

Έπαιξαν και οι: Γκρίζος, Τσανούσας Κ.

Διαιτητική τριπλέτα: Σκριάπας, Τσακνάκης, Σούρλας.