Βαθμολογία

«Λιοντάρια» έτοιμα για… υψηλές πτήσεις!!!

Η ομάδα του Ελευθεραί ξεκίνησε την προετοιμασία της, για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ όπου θα μετέχει και τη φετινή χρονιά.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στα πρωταθλήματα του νομού μας, πάντα προσελκύει το ενδιαφέρον των ποδοσφαιριστών, αφού το Ελευθεραί είναι πολύ κοντά στην πόλη.

Το γήπεδο είναι σε πολύ καλή κατάσταση, μεγάλο «αγκάθι» παραμένουν τα αποδυτήρια, που είναι σε χείριστη κατάσταση. Εδώ και πέντε χρόνια οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν και μόλις την χθεσινή ημέρα ήρθαν για την αυτοψία και όπως μας είπε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Θανάσης Τόλιας, θα ξεκινήσουν οι εργασίες έτσι ώστε τα αποδυτήρια να γίνουν βιώσιμα.

Σοβαρή και μετρημένη είναι η διοίκηση του Ελευθεραί, πρόεδρος για τρία συνεχόμενα χρόνια είναι ο κ. Θανάσης Δράκος, ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλά χρόνια δίπλα στην ομάδα και την βοηθάει με όποιον τρόπο και αν έχει.

Μεγάλη είναι η προσφορά από τον κ. Θανάση Τόλια που είναι και η «ψυχή» της ομάδας. Είναι ένας άνθρωπος καλοσυνάτος και ευγενικός, ενδιαφέρεται πολύ και στηρίζει την τοπική κοινωνία, για 2η θητεία εκλεγμένος ως πρόεδρος στην Κοινότητα Ελευθερών, μα η μεγάλη του αγάπη είναι η ομάδα, που γι’ αυτήν δίνει και την ψυχή του.

Μεγάλη είναι η προσφορά, από τους αδερφούς Ζιάκα, τον Δημήτρη και τον Γιώργο, που όλα αυτά τα χρόνια στέκονται δίπλα και βοηθούν με τη σειρά τους.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά προπονητής παραμένει ο έμπειρος κ. Γιάννης Τσιφλίζογλου, έμεινε ο βασικός κορμός στην ομάδα, έχουν γίνει 3-4 προσθήκες ουσίας, ακόμη όμως για να ολοκληρωθεί χρειάζονται ένα αμυντικό χαφ και έναν τερματοφύλακα.

Στόχος της ομάδας είναι να παίξει ένα καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και φυσικά θέλουν το Ελευθεραί να πάει όσο ψηλότερα γίνεται.

Αγιασμός στο Ελευθεραί

Μετά το πέρας της προπόνησης (4/9) έγινε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον πάτερ Χρήστο, τον Ιερέα της ενορίας, που όπως τους είπε πολύ σοφά, θα πρέπει να είναι όλοι τους μία οικογένεια, να χαίρονται αυτό που κάνουν και πέρα από καλοί ποδοσφαιριστές να είναι καλοί άνθρωποι.

Το Athleticlarissa.gr εύχεται στην ομάδα κάθε επιτυχία και υγεία σε όλους!

Οι δηλώσεις

Γιάννης Τσιφλίζογλου (Προπονητής)

">http://

Ναπολέων Μηλίγκας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Τάσος Βίλλης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Πέτρος Τσιμπίνης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Εικόνες από την προπόνηση

Πλάνα από την προπόνηση

">http://

">http://

">http://