Βαθμολογία

H Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε τον Εμπαπέ!

«Είμαι περήφανος που εκπλήρωσα το όνειρό μου και είμαι παίκτης του καλύτερου συλλόγου στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Δεν συνεχίζω γιατί θα καταλήξω να κλαίω. Και τώρα όλοι μαζί: 1,2,3 HALA MADRID!!». Ο Κιλιάν Εμπαπέ, μπροστά σε περισσότερους από 80.000 φιλάθλους στο «Santiago Bernabeu» με τη νέα του φανέλα, με το νούμερο 9 στην πλάτη. Η νέα εποχή στη Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε…

Αφού πέρασε με επιτυχία στις 11 το πρωί (ώρα Ελλάδας) από ιατρικές εξετάσεις στην κλινική Sanitas, όπου μάλιστα εκτιμήθηκε η κατάσταση της μύτης του , στη συνέχεια πήγε στο «Valdebebas», το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης, και υπόγραψε το πενταετές συμβόλαιό του, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο των Μαδριλένων Φλορεντίνο Πέρεθ.

Στις 13:00 (ώρα Ελλάδας), ο Γάλλος σούπερ σταρ και ο Φλορεντίνο Πέρεθ κατευθύνθηκαν στο «Santiago Bernabeu». Μαζί Πέρεθ, Ζιντάν, Πίρι και Εμπαπέ. Τότε ο Κιλιάν Εμπαπέ φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης! Η εικόνα εμφανίζεται στους πίνακες βίντεο του γηπέδου και ο κόσμος τρελαίνεται.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ βγήκε πρώτος, πίσω του, ο Πίρι, επίτιμος πρόεδρος των Μαδριλένων και ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο θρύλος των «λευκών».

Το «Vinceró» ακούγεται από τα μεγάφωνα του σταδίου με εμβληματικές εικόνες της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ξεκινά ένα βίντεο αφιερωμένο αποκλειστικά στον Εμπαπέ. Μόλις τελειώνει ο Περεθ ανέβηκε στη σκηνή.

ΠΗΓΗ