Βαθμολογία

«Μαχητής» ο Μάκης Αλεξούδης!

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκίνησε στον Μαχητή Τερψιθέας, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο και καταξιωμένο τεχνικό κ. Μάκη Αλεξούδη, που προέρχεται από την Δήμητρα Γιάννουλης (ανέβασε την ομάδα στην Α’ ΕΠΣΛ). Σημαντική κίνηση για τον Μαχητή που οργανώνεται πολύ δυνατά σε όλα τα επίπεδα ενόψει της νέας χρονιάς που θα μετέχει στη Β’ ΕΠΣΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση του ΑΟ Μαχητή Τερψιθέας ανακοινώνει με μεγάλη ικανοποίηση την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Μάκη Αλεξούδη.

Ο Νίκος Χατζημπύρος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αποχώρησε από την ομάδα μας προσωρινά αφού με την έναρξη της νέας σεζόν θα είναι ο τεχνικός ηγέτης της Ακαδημίας  αλλά θα βρίσκεται και δίπλα στην ανδρική ομάδα με νέο αναβαθμισμένο ρόλο.

Η θετική απάντηση του καταξιωμένου τεχνικού Μάκη Αλεξούδη αποτέλεσε τιμή για τον Μαχητή Τερψιθέας αποδεικνύοντας έτσι τα θετικά βήματα προόδου και εξέλιξης που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια.

Το ήθος του πολύπειρου τεχνικού, η εμπειρία του και η αγάπη για το ποδόσφαιρο ήταν τα καθοριστικά στοιχεία για την επίτευξη της συμφωνίας ανάμεσα μας.

Καλώς ήρθες Μάκη στον Μαχητή!».

Η δήλωσή του

Ο Μάκης Αλεξούδης με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μαχητή Τερψιθέας έκανε την παρακάτω δήλωση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι νέος προπονητής του Μαχητή Τερψιθέας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά εκπροσωπώντας μια ιστορική ομάδα που έχει δίπλα της ανθρώπους που την στηρίζουν και την αγαπούν προεξάρχοντος του προέδρου κ Βαγγέλη Γκάγκου. Οφείλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στη Δήμητρα Γιάννουλης τους ποδοσφαιριστές και τους φροντιστές της ομάδας για την απόλυτα πετυχημένη χρονιά που περάσαμε όλοι μαζί η οποία ολοκληρώθηκε ονειρικά με την άνοδο στην Α τοπική κατηγορία. Τέλος, εύχομαι σε όλους υγεία και σε λίγο καιρό θα ξαναβρεθούμε μέσα στα γήπεδα για μια ακόμη δημιουργική χρονιά».