Βαθμολογία

Λύση συνεργασία με Γιάννη Ταουσιάνη

"Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει τη συναινετική λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιάννη Ταουσιάνη, εξαιτίας της άκρως τιμητικής πρότασης από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο των Εθνικών ομάδων.

H ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην προοπτική, ένας εξαιρετικός προπονητής και σπουδαίος άνθρωπος, όπως ο Γιάννης Ταουσιάνης, ο οποίος κόσμησε τον πάγκο της ομάδας μας τις δυο προηγούμενες σεζόν, να ενισχύσει τα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων. Η πρόταση αυτή, άλλωστε, συνιστά τιμή και επιβράβευση και για την ομάδα μας.

Τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά του και του ευχόμαστε ολόψυχα να κρατήσει ψηλά και το εθνόσημο!

Την ίδια στιγμή, ο σχεδιασμός της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, για την περαιτέρω οργάνωση και ανάπτυξή της, που είχε ήδη ξεκινήσει να υλοποιείται, θα συνεχιστεί απρόσκοπτα με ορίζοντα τον μεγάλο στόχο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές της διοίκησης για την επιλογή του νέου προπονητή, ο οποίος θα ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία της ομάδας μας και θα καλύπτει τις φιλοδοξίες όλων μας".

Ανανέωση συνεργασίας με Αγγελο Κόλα

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αγγελο Κόλα.

Ο 24χρονος επιθετικός βρίσκεται στην ομάδα μας από το 2021, έχοντας συνολικά 72 συμμετοχές, 10 γκολ και εννέα ασίστ. Την περασμένη σεζόν μέτρησε σε όλες τις διοργανώσεις 29 εμφανίσεις με τέσσερα τέρματα και επτά ασίστ, συμβάλλοντας σημαντικά στην πορεία της ομάδας μας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες!

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου, ο Αγγελος Κόλα, σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την  εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για ακόμη μια χρονιά. Από πλευράς μου υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε αυτή η χρονιά να είναι ακόμη καλύτερη».