Βαθμολογία

ΑΕΛ: Συζητήσεις για την παραμονή τεσσάρων ποδοσφαιριστών

Στην ΑΕΛ υπάρχουν αποχωρήσεις παικτών (Πεντρόσο, Πλέγας, Καλουτσικίδης), αλλά υπάρχουν και κάποιοι που όλα δείχνουν ότι είναι πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας με τη λαρισινή ομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη η διοίκηση μετά από εισήγηση του τεχνικού της ομάδας Παύλου Δερμιτζάκη ρίχνει μεγάλο βάρος στην ανανέωση της συνεργασίας με τέσσερις ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι Θεοχάρης Ηλιάδης, Κώστας Παπαγεωργίου, Λούκας Αντράντα και Δημήτρης Θωμαΐδης.
Αυτούς τους παίκτες ο προπονητής τους θεωρεί τον βασικό «κορμό» που πρέπει να στηριχθεί ώστε να είναι πρωταγωνίστρια την επόμενη χρονιά η ομάδα.
Πάντως, δεν είναι οι μοναδικοί που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους, καθώς υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές με τους οποίους είτε έγιναν προκαταρκτικές συζητήσεις είτε θα γίνουν μελλοντικά.
Μια ξεχωριστή περίπτωση είναι του Θανάση Παπαγεωργίου, στον οποίο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έγινε πρόταση να αναλάβει τη θέση του γενικού αρχηγού, αλλά ο ίδιος ζήτησε να παίξει έναν ακόμα χρόνο στην ΑΕΛ.

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Με τη σιγουριά της αδειοδότησης αρχίζουν συζητήσεις και με παίκτες που έχουν προτείνει μάνατζερ και κάποιοι δείχνουν να βρίσκονται σε προτεραιότητα, ενώ κάποιοι άλλοι όχι.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από συζητήσεις με τον Βαλεριάνο (έγραψε χθες η «Ε»), έχουν ξεκινήσει και με δύο ακόμα παίκτες. Ο ένας είναι ο Λαρισαίος γνώριμος Τάσος Κρητικός που αγωνιζόταν πέρυσι στη Νίκη Βόλου, ενώ ο άλλος είναι ο καλύτερος παίκτης του Β’ Ομίλου της Super League 2 Γιώργος Μάναλης των Χανίων.
Ο 30χρονος επιθετικός άφησε στη δεύτερη θέση τον Γιώργο Λουκίνα της πρωταθλήτριας Athens Kallithea και στην τρίτη τον Χουάν Καμίλο Σαλαζάρ του Ιωνικού. Ο Μάναλης πέτυχε 18 γκολ τη φετινή σεζόν, κάνοντας ρεκόρ καριέρας, ενώ «μοίρασε» και δύο ασίστ στους συμπαίκτες του. Έτσι, η διοργανώτρια αρχή τού έδωσε το βραβείο του MVP για τον Β’ Όμιλο. Όσον αφορά τον Α’ Όμιλο, πολυτιμότερος υπενθυμίζουμε αναδείχθηκε ο Γιάννης Γιαννιώτας του Λεβαδειακού.

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ

Το ερχόμενο Σάββατο θα βρίσκεται στη Λάρισα ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης προκειμένου να διδάξει θεωρία και πράξη σε σεμινάριο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας.

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία

Φωτό: Κώστας Τσομάκος