Βαθμολογία

Η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών στο Ηράκλειο

Η Εθνική Γυναικών βρίσκεται στο Ηράκλειο, όπου προετοιμάζεται για τον αγώνα με το Μαυροβούνιο, την Παρασκευή 31/05 στο γήπεδο του ΟΦΗ, για τα προκριματικά του Women's EURO. Προπόνηση πρωί και απόγευμα στο ΒΑΚ, χωρίς προβλήματα, περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα. Ενδιαφέρον από τους φιλάθλους και μεγάλη "ζήτηση" για την Εθνική από τα ΜΜΕ της Κρήτης.

Οι προπονήσεις γίνονται σε πολύ καλό κλίμα στο πάντα ευχάριστο περιβάλλον του Ηρακλείου και γενικότερα της Κρήτης, όπου η Εθνική Γυναικών είναι πολύ δημοφιλής και εισπράττει το ενδιαφέρον των φιλάθλων και των δημοσιογράφων. Οι τελευταίοι μάλιστα, έσπευσαν από τις προηγούμενες μέρες να ζητήσουν και να κλείσουν συνεντεύξεις από τις παίκτριες και τον προπονητή, για τα Μέσα τους.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης τόνισε ότι υπάρχει καλή διάθεση από τις παίκτριες, ωστόσο αναφέρθηκε και στην κούραση λόγω...εποχής:

"Υπάρχει πάντα μεγάλη χαρά όταν συγκεντρωνόμαστε στην Εθνική Ομάδα και αυτό ισχύει και τώρα. Είμαστε στο πάντα φιλόξενο για μας Ηράκλειο και δουλεύουμε για τον σημαντικό αγώνα με το Μαυροβούνιο. Οπωσδήποτε η εποχή είναι δύσκολη, όπως συμβαίνει πάντα στο τέλος της σεζόν, που οι παίκτριες κουβαλάνε την κούραση από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων τους, που μόλις τελείωσαν. Θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε αυτό το ζήτημα τις μέρες μέχρι το παιχνίδι της Παρασκευής και να βρούμε ρυθμό μέσα από τις προπονήσεις μας. Όσο κυλούν οι μέρες θα μπορούμε να πούμε και περισσότερα για την κατάσταση της ομάδας. Τώρα προέχει να συγκεντρωθούμε στη δουλειά".