Βαθμολογία

Ήττα με διαιτητικά παράπονα στην Μαλεσίνα για την Ανθούπολη

Δεν τα κατάφερε στο γήπεδο της Μαλεσίνας κόντρα στην ομώνυμη ομάδα η Ανθούπολη η οποία την ήττα με 2-1. 

Ο Νικολακόπουλος Κ. ήταν ο σκόρερ και των δυο τερμάτων των γηπεδούχων με την Ανθούπολη να ισοφαρίζει προσωρινά χάρη σε όμορφο τέρμα του Αναγνώστη. Αρκετά παράπονα από την διαιτησία είχαν οι άνθρωποι της Ανθούπολης σχετικά και μετα δυο τέρματα που πέτυχε η Μαλεσίνα. Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι των φιλοξενουμένων εξέφρασαν παράπονα για την ανοχή του διαιτητή κ. Ψαρίδη σε σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων.

Πλέον, η Λαρισινή ομάδα έχει μπροστά της ένα ξεκούραστο τρίποντο άνευ αγώνα και θα προετοιμαστεί για έναν εντός έδρας τελικό κόντρα στον Ατρόμητο Παλαμά την προσεχή Κυριακή (2/6 - 17:00 γήπεδο Φιλιππούπολης).

 

Χορηγοί μετάδοσης του αγώνα Μαλεσίνα - Ανθούπολη

Αποστολή στην Μαλεσίνα - Χρήστος Γκατζούλης

Επιμέλεια - Χρήστος Δαϊρετζής

Το ματς: 

Η αναμέτρηση διεξήχθη σε έναν αρκετά καλό αγωνιστικό χώρο και συνοδεύτηκε με έναν αρκετά δυνατό άνεμο καθ' όλη την διάρκειά της. Στο πρώτο μέρος κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες, με τις δυο ομάδες να μπαίνουν αποφασισμένες να σκοράρουν και να δείχνουν από την αρχή ότι αμφότεροι δίκαια βρίσκονται σε αυτή την θέση έχοντας δυο σπουδαία αγωνιστικά σύνολα. Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης καταγράφηκε στο 12' και ήταν για την Ανθούπολη όταν ο Σέσι με δυνατό μακρινό σουτ βρήκε σε ετοιμότητα τον Τουρκοχωρίτη που μπλόκαρε δύσκολα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στην πρώτη τους καλή στιγμή στην αναμέτρηση. Ειδικότερα, στο 14ο λεπτό ο Καράι έκανε την σέντρα με τον Νικολακόπουλο Κ. να υποδέχεται την μπάλα στην "καρδιά" της μικρής περιοχής και προλαβαίνοντας τον Ντιντή να πλασάρει εύστοχα για το 1-0. Στην συγκεκριμένη φάση οι άνθρωποι της Ανθούπολης φώναξαν για αντικανονική θέση του Καράι, Στο 17' ο Βλαχάκης θέλησε να απαντήσει για τους φιλοξενούμενους με τον αντίπαλο πορτιέρο να έχει εκ νέου απάντηση.

Στο 26ο λεπτό ο Μιχάλης Ζιώγας είδε τον Σκούπρα που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού να μην μπορεί να συνεχίσει και να αποχωρεί με τον Πανταζή να τον αντικαθιστά και την κατάσταση του ποδοσφαιριστή της Ανθούπολης να εκτιμάται τις επόμενες ημέρες. Η Μαλεσίνα απείλησε εκ νέου στο 32' οταν ο Δέδες επιχείρησε να σουτάρει με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ντιντή. 

Η Λαρισινή ομάδα βρήκε το τέρμα της ισοφάρισης στο 35ο λεπτό. Ήταν Αναγνώστης αυτός ο οποίος με ένα άπιαστο μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στο βάθος της αντίπαλης εστίας γράφοντας το 1-1. Η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 40ο λεπτό όταν ο Δέδες πέρασε για τον Νικολακόπουλο Κ. ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον Ντιντή για το 2-1. Στην συγκεκριμένη φάση οι άνθρωποι της Ανθούπολης και οι ποδοσφαιριστές διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ του σκόρερ με τον διαιτητή και τον αρμόδιο βοηθό να μην έχουν την ίδια άποψη και το τέρμα να μετράει τελικώς. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, καθώς στο 45' ο Μούτσα εκτέλεσε κόρνερ προς το δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο αφύλακτος Βλαχάκης από πλεονεκτική θέση αστόχησε. 

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Μαλεσίνας παρακολούθησαν μια κακή αναμέτρηση στην επανάληψη με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Οι γηπεδούχοι θέλησαν να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ καθυστερώντας και σταματώντας σε αρκετές περιπτώσεις την αναμέτρηση. Από την άλλη η Λαρισινή ομάδα πάλεψε αρκετά προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση. Η Μαλεσίνα απείλησε δις με τον Μούτσιο στο 48ο λεπτό με τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων να μην καταφέρνει να σκοράρει. 

Στο 75' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα κόλλησε στα καρέ της Μαλεσίνας με τον Λαΐο να καιροφυλακτεί ώστε να σπρώξει την μπάλα στο βάθος της εστίας και τους αμυντικούς να τον προλαβαίνουν και να απομακρύνουν σε κόρνερ. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα το πάλεψε ως το φινάλε, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει το τέρμα της ισοφάρισης. Στο 83ο λεπτό ο Αναγνώστης αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στην γάμπα, με την Ανθούπολη να μην έχει δικαίωμα για άλλη διακοπή και να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές. 

Πλέον, η Λαρισινή ομάδα έχει μπροστά της ένα τρίποντο δίχως να... ιδρώσει κόντρα στον ΑΣ Νεοχωρίου που έχει αποχωρήσει από την διαδικασία των μπαράζ και θα επικεντρωθεί στην εντός έδρας αναμέτρηση - τελικό κόντρα στον Ατρόμητο Παλαμά. 

Διαιτητής: 

Ψαρίδης (Αθηνών).

Βοηθοί: 

Μπακογιάννης (Αθηνών) - Βλατάκης (Αθηνών).

Οι συνθέσεις: 

Μαλεσίνα (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Τoυρκοχωρίτης, Χαραλάμπους, Μούτσιος (86' Ζυρογιάννης λ.τρ.), Νικολόπουλος Β. (70' Σέττος λ.τρ.), Λελούδας, Δέδες, Καλλής, Κουκέωφ, Πατσαρούχας, Καράι, Νικολόπουλος Κ.

Ανθούπολη (Μιχάλης Ζιώγας): Ντιντής, Καραμπούζης, Γιαννακόπουλος, Λαΐος, Τσάτσος, Μούτσα, Σέσι (78' Νάστας), Σκούπρα (26' Πανταζής λ.τρ.), Παπαδάκος (78' Αργύρης), Αναγνώστης, Βλαχάκης (64' Koυβελάς).