Βαθμολογία

Ημιτελικός SL K17: ΠΑΟΚ – ΑΕΛ 2-0

Mε εμφάνιση που αφήνει αισιόδοξα μηνύματα παρά την ήττα με 2-0 η ΑΕΛ Κ17 έπαιξε σήμερα απέναντι στον ΠΑΟΚ Κ17 στον ημιτελικό του Final4 SL K17 που διεξήχθη στη Λαμία.

Η ομάδα μας είχε πολύ καλή παρουσία, σύμφωνα και με την αξιολόγηση του προπονητικού team, των αντιπάλων αλλά και των πολλών θεατών τηλεοπτικά, στα 95 λεπτά που αγωνίστηκε, πιέζοντας συνεχώς ψηλά με πολλά τρεξίματα και αδιάκοπη ένταση χωρίς να επιτρέψει στον ΠΑΟΚ να απειλήσει ιδιαίτερα. Πάραυτα σε μια ανύποπτη φάση στο 17′ οι τυπικά γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ 1-0 με σουτ στην κλειστή γωνία ενώ δεν είχαν επιτρέψει οι βυσσινί δημιουργία απειλής ως εκείνη τη στιγμή. Μιας αντιπάλου ομάδας που διαθέτει 8 επαγγελματίες και 14 παίκτες στην εθνική ομάδα με πολλαπλάσιο budget.

Πολύ θετικό διάστημα ήταν για την ΑΕΛ Κ17 στο 2ο ημίχρονο από το 45′ έως το 70′ με τους ποδοσφαιριστές μας να είναι αρκετά καλοί, να φτάνουν σε 3 φάσεις με σουτ και μερικές στατικές πιέζοντας διαρκώς και χωρίς να επιτρέπουν στον ΠΑΟΚ να απειλήσει. Κόντρα στη ροή του αγώνα η ομάδα μας δέχθηκε το 2-0 στο 75′ με κεφαλιά. Οι βυσσινί δεν τα παράτησαν και για την εποχή και για τη ζέστη που επικρατούσε συνέχισαν αδιάκοπα να πιέζουν και να δημιουργούν προϋποθέσεις υπεροχής και κινδύνων στους αντιπάλους. Δυστυχώς δεν κατάφεραν να είναι αποτελεσματικοί και ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Τρίτης τον Ολυμπιακό που κέρδισε 0-1 τον άλλο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στην εκπνοή των καθυστερήσεων.

Η ΑΕΛ επιβεβαίωσε τα καλά στοιχεία και τις δυνατότητές της που παρουσιάζει όλη τη σεζόν και με τη σημερινή της εμφάνιση έδειξε τον δρόμο για το αύριο της ομάδας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και πρωτίστως στους ποδοσφαιριστές μας.

ΑΕΛ Κ17 (Βασιλείου-Νεμπεγλέρας): Σπανός, Αρσένης (72′ Μπαργιώτας), Γκρόζος, Αβραμούλης, Κουπατσιάρας, Βαρσάμης (80′ Καλαθάς), Δημηνίκος, Κουτζαηλίας (78′ Μπασδέκης), Γραββάνης, Ρίζος (80′ Όντος), Μπιώτης.

ΠΗΓΗ