Βαθμολογία

Ανέκαμψε στην επανάληψη και πήρε έναν κομβικό βαθμό!

Πραγματοποιώντας ένα σπουδαίο δεύτερο μέρος, η Ανθούπολη κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Λάϊος.

Του Χρήστου Δαϊρετζή

Χορηγοί μετάδοσης του αγώνα Ανθούπολη – Ολυμπιακός Βόλου

Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα πραγματοποίησε ένα νευρικό πρώτο μέρος και από το παιχνίδι της απουσίαζαν οι λύσεις και το καθαρό μυαλό ώστε να "χτίσει" με ορθολογικό τρόπο επιθέσεις. Δεν ήταν ότι υστέρησε σε ποιότητα του αντιπάλου της, ωστόσο έδειχνε στον αγωνιστικό χώρο πως η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Λάρισας χρειαζόταν μια αλλαγή στο παιχνίδι της ώστε να γίνει πιο επικίνδυνη μεσοεπιθετικά.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο έμπειρος τεχνικός της Ανθούπολης έριξε στην "μάχη" τον Βλαχάκη ο οποίος έδωσε ύψος και έκανε αισθητή την παρουσία του στους κεντρικούς αμυντικούς των φιλοξενουμένων. Με την σειρά του νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε στο τερέν και ο Παπαδάκος στην θέση του τραυματία Σέσι και έδωσε αρκετή ενέργεια στους γηπεδούχους.

Αποτέλεσμα ήταν η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα να γίνεται ολοένα και πιο πιεστική όσο το δεύτερο μέρος κυλούσε. Άποψή μου είναι πως η ισοφάριση θα μπορούσε να είχε επέλθει νωρίτερα όταν ο Αναγνώστης δέχθηκε μαρκάρισμα εντός περιοχής, ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Καρπέτσος είχε διαφορετική άποψη. Το τέρμα που έδωσε τον βαθμό στην Λαρισινή ομάδα ήρθε στο 68ο λεπτό από τον Λάϊο. Από εκεί και πέρα η αναμέτρηση στα τελευταία 20' ήταν σε "τεντωμένο σχοινί",  με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Από τις πρώτες αυτές αγωνιστικές των μπαράζ δικό μου συμπέρασμα αλλά και γενική ομολογία όλων είναι το γεγονός πως αυτά τα παιχνίδια δεν τα παίζεις, παίρνεις το αποτέλεσμα που χρειάζεσαι και προχωράς. Πλέον η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα καλείται να παραμείνει συγκεντρωμένη και σοβαρή στις αναμετρήσεις που ακολουθούν ώστε να πάρει τα αποτελέσματα και να πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ' Εθνική. Ο χθεσινός βαθμός στα δικά μου μάτια είναι κομβικός για την επίτευξη του εν λόγω στόχου!