Βαθμολογία

Τα έξαλλα πανηγύρια στο Καλοχώρι με σαμπάνιες και πούρα!

Ημέρα ονειρεμένη για την Αναγέννηση Καλοχωρίου! Το τελευταίο σφύριγμα στο ματς της Αναγέννησης Καλοχωρίου με τον Μυραϊκό έδωσε το έναυσμα για έξαλλα πανηγύρια παικτών, φιλάθλων, αλλά και της διοίκησης! Αξίζει να αναφέρουμε πως τα τελευταία έξι και πλέον χρόνια, είναι πολύ σημαντική η παρουσία και η προσφορά του προέδρου της ομάδας κ. Αχιλλέα Σαΐτη.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένας άνθρωπος καλοσυνάτος που περίμενε για πολλά χρόνια για να πάρει το δώρο της ζωής. Παρόλα αυτά την ομάδα της καρδιάς του δεν την άφησε ποτέ! Δίπλα του έχει έναν πολύ καλό συνεργάτη τον κ. Θοδωρή Λίταινα που είναι γενικός αρχηγός και φυσικά η «ψυχή» της ομάδας, καθώς μεγάλη είναι και η προσφορά του Γενικού Γραμματέα κ. Νίκου Λούγκου.

Ο προπονητής κ. Μιχάλης Λίταινας αγαπάει πάρα πολύ τον τόπο του, έτσι και την ομάδα και έγινε ο συνδετικός «κρίκος» με τους ποδοσφαιριστές. Όλα λοιπόν λειτούργησαν άψογα την φετινή χρονιά, από διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές και τον κόσμο που βρέθηκε σε όλα τα ματς με αποτέλεσμα η «Μπάρτσα» να αναρριχηθεί στην παραπάνω κατηγορία και να ατενίζει με μεγάλη αισιοδοξία την συνέχεια. Πολλά συγχαρητήρια και από την διοίκηση του Athleticlarissa.gr για την εξαιρετική πορεία της ομάδας!