Βαθμολογία

Ανακοίνωση των Παλαιμάχων της ΑΕΛ

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964 

Η βασίλισσα γίνεται 60 χρονών, μια βασίλισσα που γεννήθηκε 17 Μαΐου το 1964, από την ένωση τεσσάρων Λαρισινών συλλόγων, του Ηρακλή, του Άρη, του Τοξότη και του Λαρισαϊκού, ονομάστηκε ΑΕΛ 1964 και από τότε χτίζει την δική της ιστορία, η οποία είναι ήδη πλούσια και λαμπρή.
Είμαστε υπερήφανοι που την υπηρετήσαμε, μαζί της αποκτήσαμε κύπελλα, πρωτάθλημα, είδαμε τον θαυμασμό όλων των Ελλήνων φιλάθλων όπου κι αν έπαιζε, μαζί της αποκτήσαμε φίλους, μεγαλώσαμε νέες γενιές, βιώσαμε επαναστάσεις, θυσίες, εξεγέρσεις γι' αυτό είναι μια ξεχωριστή και μοναδική ομάδα, που έχει την δική της λάμψη.
Την τιμούμε σήμερα και τιμούμε όλους εσάς τους φιλάθλους της που την ακολουθείτε, τιμούμε τους νεκρούς της, τιμούμε όλους αυτούς που προσπάθησαν μέσα από διοικητικά πόστα, με υλική και ψυχική προσφορά και όλοι μαζί γράψαμε τις σελίδες της ιστορίας της. Θα συνεχίζουμε να είμαστε κοντά της, να είμαστε διαθέσιμοι όποτε μας χρειαστεί και ευχόμαστε να συνεχίσει να προσθέτει χρυσές σελίδες στην ήδη πλούσια ιστορία της.