Βαθμολογία

Πήρε την ισοπαλία στο φινάλε και πάει για το μπαράζ ο Τύρναβος!

*Απέναντι στην Δόξα Βαλανίδας που έφτασε πολύ κοντά στην μεγάλη ανατροπή αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε…

Ένα ματς με μεγάλες συγκινήσεις, διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (18/5) στον Τύρναβο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Δόξα Βαλανίδας με τελικό σκορ 2-2!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς είχε τον χαρακτήρα του τελικού στο φινάλε του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Ο Τύρναβος κατάφερε στην εκπνοή του αγώνα να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και ουσιαστικά θα του δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία στο μπαράζ που θα δώσει σε ουδέτερη έδρα με την Θύελλα Βασιλί για μία θέση στην Β’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση στην επανάληψη και παρότι βρέθηκαν με την «πλάτη στον τοίχο», κατάφεραν να πάρουν τον πολύτιμο βαθμό και τώρα έχουν στον μυαλό τους στο παιχνίδι μπαράζ!

Από την άλλη η Δόξα Βαλανίδας, έκανε ιδανικό πρώτο ημίχρονο, πέτυχε δύο τέρματα, έφτασε πολύ κοντά στην μεγάλη ανατροπή, αλλά από κάποιες στιγμές αδράνειας στο φινάλε του ματς, υποβιβάστηκε, παρότι έκανε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Στο 4’ ο Ντούντι για την Βαλανίδα έκανε ένα μακρινό σουτ, που πέρασε λίγο άουτ. Στο 15’ ο ίδιος παίκτης είχε νέα ευκαιρία για την Βαλανίδα, αλλά πέρασε και αυτή εκτός εστίας.

Στο 19’ τη σέντρα έβγαλε ο Ντούντι από αριστερά και ο Τσιάτρης που είχε περάσει ως αλλαγή νωρίς στο ματς λόγω τραυματισμού του Γκαλαφάγκα, σκόραρε με ωραία κεφαλιά για το 0-1.

Στο μισάωρο από λάθος της άμυνας του Τυρνάβου, ο Παλάντζας με ιδανικό τελείωμα με πλασέ έκανε και το 0-2, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα για την Βαλανίδα.

Στο 37’ ο Τύρναβος είχε σημαντική ευκαιρία να σκοράρει αλλά ο Καραΐσκος είχε δοκάρι!

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν έχοντας το προβάδισμα και ο Τύρναβος πάλεψε για το γκολ.

Στο 60’ ο Τσέζμα βρέθηκε σε θέση βολής για την Βαλανίδα, όμως το σουτ που έκανε πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 77’ ο Φούντας προωθήθηκε πήρε την κεφαλιά αλλά πέρασε ελάχιστα άουτ.

Για να φτάσουμε στο 89’ με τον Καραΐσκο να πιάνει ένα μακρινό σουτ και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-2. Το 2-2 διαμορφώθηκε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς στο 93’ με την κεφαλιά του Μπαλκούρα να καταλήγει στα δίχτυα, ύστερα από σύγχυση της άμυνας και του τερματοφύλακα της Βαλανίδας.

Μάλιστα στο 95’ ο Χατζηκρανιώτης παραλίγο να κάνει και την ολική ανατροπή, με το σουτ που έκανε από πλεονεκτική θέση να διώχνει σωτήρια την τελευταία στιγμή ο Κυριάκης!

Τύρναβος 2005 (Αποστόλης Κορομηλάς): Τσούκας, Φούντας, Πέτρο, Λάζος, Τσατσελάρι, Μπαλκούρας, Hoxyα, Χατζηκρανιώτης, Καραΐσκος, Τσέζμα, Gega.

Έπαιξαν και οι: Λέτσιος, Στεμπάρι, Στάμου.

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Κυριάκης, Καρβέλης Α., Μηλίτσης, Καρβέλης Γ., Γκίτσας, Τέλιος, Θάνος, Γκαλαφάγκας, Βαρσάμης, Παλάντζας, Ντούντι.

Έπαιξαν και οι: Τσιάτρης, Γερούκης, Τσαμούρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Νίκζας, Κοτούμπας.