Βαθμολογία

Νίκη για την Δόξα Ομορφοχωρίου με νέο «αίμα»!

Η Δόξα Ομορφοχωρίου σημείωσε τη νίκη με σκορ 3-1 απέναντι στον Μυραϊκό, σε ένα ματς που αγωνίστηκε με παίκτες μόνο από το χωριό και μάλιστα αρκετοί ήταν νεαροί.

Στο 15’ μετά από μια εξαιρετική ασίστ ο Καπετάνιος έκανε το 1-0. Ο Δαμασουλιώτης το 2-0 μετά από τετ α τετ του Άρη Καπετάνιου και έτσι έληξε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι ο Καπετάνιος στο 50’ έκανε με όμορφο σουτ το 3-0. Το τρίτο το γκολ μπήκε μετά από ασίστ του Μαξιμιάδη στον Άρη Καπετάνιου.

Για την δόξα Ομορφοχωρίου αξίζει να τονίσουμε πως είχε και τους 11 ποδοσφαιριστές από το χωριό και μάλιστα αρκετοί σε νεαρή ηλικία και αυτό είναι το κίνητρο για τα επόμενα χρόνια.

Από την άλλη ο Μυραϊκός είχε χαμένες ευκαιρίες στο 10’ και 15’ με τον Παναγούλη, ενώ στο 20’ ο Βλάνδος έκανε το σουτ και απέκρουσε ο Μπίτης. Στο 65’ το γκολ της τιμής για τον Μυραϊκό έκανε ο Δημήτρης Παναγούλης με σουτ έξω από την περιοχή.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Μανώλης Γαραζανάκης): Μπίτης, Καρανικόλας, Μαξιμιάδης, Σπυρόπουλος, Τσακαβίτης, Δαμασουλιώτης, Χατζόπουλος, Μήτρος, Καπετάνιος, Μωραΐτης, Τσαλαμπύρας. Έπαιξαν και οι: Χατζηδάκης, Χαρός.

Μυραϊκός (Άρης Παπαθανασίου): Λωρίδας, Ντέκας Κ., Σακοράφας, Οικονόμου, Λαζαρίδης (55’ Ζαρκαδούλας), Βλάνδος, Σπάχος (46’ Μούσιος), Αργύρης, Χατζηστεφάνου, Παναγούλης, Ψυμούλης (70’ Μπαντής).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσένος, Σούρλας, Κουτίνα.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ