Βαθμολογία

Σπουδαίο διπλό δια ποδός Xασομέρη για την ΑΕ Κιλελέρ που βλέπει παραμονή!

Πραγματοποιώντας μια πειστική και γεμάτη εμφάνιση η ΑΕ Κιλελέρ πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα Σταυρού για αναμέτρηση της 32ης Αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Γ' Εθνικής που διεξήχθη στο γήπεδο Σταυρού. 

Ο Δημήτρης Χασομέρης ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της ομάδας του Κώστα Κατσάρα, η οποία έχασε αρκετές ευκαιρίες ώστε να βρει κι άλλες φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα. Εντός έδρας αναμέτρηση - τελικός για την ΑΕ Κιλελέρ την προσεχή Τετάρτη κόντρα στον Πιερικό εκεί όπου μπορεί να τελειώσει την υπόθεση παραμονή. Με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές παρατάχθηκε ο Αστέρας. 

Αποστολή στον Σταυρό - Χρήστος Δαϊρετζής

Το ματς: 

Η ΑΕ Κιλελέρ ήταν εκείνη η οποία είχε την κατοχή από το ξεκίνημα και θέλησε να βρει τους διαδρόμους που οδηγούσαν στα καρέ του Μαγκλάρα. Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 6' όταν έπειτα από όμορφη ανάπτυξη, ο Φουρκιώτης έκανε το σουτ με τον Μαγκλάρα να απομακρύνει. Στο 9ο λεπτό ο Μπαρούτας έκανε την σέντρα με τον Χασομέρη να κάνει την κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η αναμέτρηση συνεχίστηκε με την ομάδα του Κώστα Κατσάρα να φωνάζει για πέναλτι στο 28ο λεπτό όταν ο Μπαρούτας δέχθηκε το μαρκάρισμα από τον Κουδουνά εντός περιοχής με την διαιτητή Συναΐτη να έχει αντίθετη άποψη. 

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι έψαξαν πιο ζεστά το τέρμα που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ. Στο 34' ο Ελέζι εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά με τον Δοδοντσάκη να παίρνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αναγκάζοντας τον Μαγκλάρα να απογειωθεί και να απομακρύνει δύσκολα. Στο 39' υπήρξαν νέες φωνές για πέναλτι πάνω στον Βαγενά με την διαιτητή να έχει εκ νέου αντίθετη άποψη, ενώ στο 46' έπειτα από φάουλ του Ελέζι ο Χασομέρης σκόραρε με γυριστή κεφαλιά ένα τέρμα το οποίο ακυρώθηκε από τον β' βοηθό Κίτο ως αντικανονικό. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, έπειτα από ωτραίο συνδιασμό η μπάλα έφτασε στον Κατσαμάγκα που έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω από την συμβολή των δοκών. 

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Κατσάρα μπήκαν αποφασιμένοι να βρουν το τέρμα που θα τους έδινε το τρίποντο. Στο 51' ο Μπαρούτας δοκίμασε να απειλήσει με σουτ από μέση απόσταση με τον Μαγκλάρα να είναι σε ετοιμότητα και να απομακρύνει. Στο 58ο λεπττό ο Χασομέρης βρέθηκε σε τετ α τετ με τον Μαγκλάρα με τον δεύτερο να βγαίνει νικητής στην εν λόγω μονομαχία κάνοντας την απόκρουση με τα πόδια. Δύο λεπτά αργότερα, ο Χασομέρης πέρασε για τον Τζιάνη ο οποίος θέλησε να πλασάρει στην έξοδο τον Μαγκλάρα που πρόλαβε να απομακρύνει. 

Στο 62ο λεπτό ήρθε το τέρμα της λύτρωσης για την ΑΕ Κιλελέρ. Ειδικότερα, ο Ελέζι εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά με στόχο το πρώτο δοκάρι εκεί όπου ο Χασομέρης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας για το 1-0. Στο 74' ο αρχηγός της ΑΕ Κιλελέρ θέλησε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του με συρτό σουτ από τα όρια της περιοχής με τον Μαγκλάρα να πέφτει και να διώχνει στην δεξιά γωνία. Οι φιλοξενούμενοι ψάχνοντας και δεύτερο τέρμα βρήκαν νέα στιγμή στο 84ο λεπτό με τον Κατσαμάγκα να σκοράρει και το τέρμα να ακυρώνεται εκ νέου ως οφσάιντ από τον πρώτο βοηθό Τασιόπουλο. Η τελευταία αξιόλογη στιγμή της αναμέτρησης καταγράφηκε στο 86' όταν ο Παπαγεωργίου με πλασέ εντός περιοχής βρήκε σε ετοιμότητα τον Μαγκλάρα που έδιωξε εκ νέου. 

Η ΑΕ Κιλελέρ κατάφερε να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα και να χαμογελάσει με το τριπλό σφύριγμα της λήξης. Πλέον, η ομάδα του Κώστα Κατσάρα έφτασε τους 50 βαθμούς και με νίκη κόντρα στον Πιερικό την προσεχή Τετάρτη μπορεί να πανηγυρίσει την παραμονή. Στην ΑΕ Κιλελέρ καλούνται να μείνουν συγκεντρωμένοι και ενωμένοι παρά τις απουσίες, καθώς σήμερα αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού και ο Θοδωρής Χατζησαββίδης που αποκόμισε διάστρεμμα και μένει να φανεί η κατάστασή του. 

Διαιτητής: 

Συναΐτη (Θεσσαλίας) 

Βοηθοί: 

Τασιόπουλος (Θεσσαλίας) - Κίτος (Θεσσαλίας) 

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Σταυρού (Βαγγέλης Λέντας): Μαγκλάρας, Πανουργιάς, Σκούρας (63' Φράγκος), Μόσχος, Λάππας (46' Μαλισσόβας), Παλιάκος, Κουδουνάς, Τάσιος (63' Αλεξίου), Διαμαντής, Μαργαρίτης (80' Ακάσσου), Δρόσος (46' Μαδίκας).

ΑΕ Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισυρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Δοδοντσάκης, Αντωνίου, Αλτάνης (63' Παπαγεωργίου λ.τρ.), Ελέζι, Χασομέρης, Βαγενάς (89' Κουκουφίκας), Τζιάνης, (89' Βλησαρούλης), Χατζησαββίδης (39' Κατσαμάγκας λ.τρ.).