Βαθμολογία

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ιδιοκτησία του MEGA και την Ελένη Μενεγάκη, τελικά η “Ωραία Ελένη” δεν θα συνεχίσει στο Μεγάλο Κανάλι από την ερχόμενη σεζόν.

Τελικά, το οικονομικό κομμάτι σε συνδυασμό με τα χρόνια του συμβολαίου ήταν το μεγάλο αγκάθι ανάμεσα στις δυο πλευρές και η πολυπόθητη συμφωνία για την Ελένη δεν ήρθε ποτέ.

Αυτό διεμήνυσε σήμερα στους συνεργάτες της με το τέλος της εκπομπής της και η βόμβα έσκασε στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ ανατρέποντας πολλά από τα σενάρια που ακούγονταν το τελευταίο διάστημα. Ξεχωριστά ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα στους δημοσιογράφους η Ελένη Γελαλή και ξεχωριστά στους συνεργάτες της μπροστά από τις κάμερες η Ελένη Μενεγάκη. Αυτό που ειπώθηκε είναι ότι “Η εκπομπή δεν θα συνεχίσει καθώς σταματάει η συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη με το MEGA”.

Μάλιστα, θεώρησε ότι είναι χρέος της να το γνωρίζουν για να μην τρέφουν ελπίδες και να μπορούν όλοι από εδώ και στο εξής να κάνουν τις επαφές τους ώστε την ερχόμενη σεζόν να έχουν όλοι δουλειά. Μάλιστα, τους παρακάλεσε να συνεχίσουν να δουλεύουν για την εκπομπή με το ίδιο σθένος μέχρι το τέλος, το οποίο σύμφωνα με το συμβόλαιο της παρουσιάστριας θα γραφτεί στις 30 Ιουνίου ως είθισται πάντα.

Ποια είναι η επόμενη μέρα στο MEGA;

Η ολοκλήρωση της συνεργασίας της Ελένης με το Μεγάλο Κανάλι είναι και αυτή που σηματοδοτεί και μια σειρά εξελίξεις στο εσωτερικό του καναλιού και όχι μόνο καθώς με τον τρόπο αυτό ανοίγει ο δρόμος όπως όλα δειχνουν για την έλευση της Φαίης Σκορδά καθώς πληροφορίες μου λένε ότι η παρουσιάστρια είχε βρεθεί κοντά σε συμφωνία με το κανάλι και ανέμενε εξελίξεις.

Αν τελικά το σενάριο αυτό προχωρήσει και η Φαίη κάνει τη μεγάλη μεταγραφή, τότε η Δανάη Μπάρκα ενδεχομένως να πάρει τη θέση της Ελένης στη μεσημεριανή ζώνη και κάπως έτσι λύνεται ο γρίφος της πρωινής ζώνης του μεγάλου Καναλιού.

Το αν η Ελένη Μενεγάκη θα πάει στο σπίτι της ή θα αναζητήσει τηλεοπτική στέγη αλλού είναι κάτι που θα μας απασχολήσει τις επόμενες μέρες αν και ίσως έχουν ήδη υπάρξει κάποιες επαφές σε ανώτατο επίπεδο.

Αλλωστε, η ίδια η παρουσιάστρια ξέρει να μυρίζεται και να διαισθάνεται όταν μια συνεργασία πλησιάζει στο τελος της. Πάντως, το γεγονός ότι αποδέσμευσε τους συνεργάτες της χωρίς να αφήσει ελπίδες για κάποια μελλοντική συνεργασία ίσως να προδικάζει σε ένα βαθμό και το αποτέλεσμα των υπόλοιπων επαφών της. Αλλωστε, όσοι ξέρουν την Ελένη καλά ξέρουν ότι δεν αγαπά τις αλλαγές και κάποιους συνεργάτες της δεν τους αποχωρίζεται ποτέ.

Πηγή: Youfly.com