Βαθμολογία

Νίκη γοήτρου σημείωσε ο Δαμασιακός

 
Νίκη γοήτρου σημείωσε ο Δαμασιακός, ο οποίος επιβλήθηκε του Οικονόμου Τσαριτσάνης με 1-0, ύστερα από ένα παιχνίδι που κυμάνθηκε γενικά στην μετριότητα. Η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου ήταν εμφανής στις προσπάθειες των περισσότερων ποδοσφαιριστών, οπότε ήταν λογικό να μην προκύψουν πολλές επικίνδυνες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
 
Στο 32' οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Τσάτσου από καλή θέση, το οποίο κόντραρε σε σώμα αμυνομένου και κατέληξε κόρνερ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45'+2') από σέντρα του Ματούλα ο Σταμάτης έπιασε κεφαλιά χωρίς την απαιτούμενη δύναμη, που αποτέλεσε εύκολη λεία για τον Γεωργούλα.
 
Στο 57' το σουτ του Σταμάτη αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι αλλά στο 78' ο Τσάτσος βρέθηκε απέναντι στον Μουλτσιά και με ιδανικό σουτ στην αριστερή γωνία του διαμόρφωσε το 1-0.
 
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φθάσουν στην ισοφάριση και στο 85' σουτ του Ματούλα προς την εστία αλλοιώθηκε ελαφρά και κατέληξε κόρνερ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στην τελευταία φάση του αγώνα (90'+4') η κεφαλιά του Σεμερτζίδη αποκρούστηκε και πάλι από το οριζόντιο δοκάρι.
 
Δεν αντιμετώπισε δυσκολίες ο διαιτητής Γιώργος Φακής και οι συνεργάτες του Δημήτρης Κοτούμπας - Κίμων Αγόρου.
 
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Νίκος Φακίτσας): Γεωργούλας, Σκόμπας, Θ.Μουσιάρης, Οικονόμου (61' Τσιάλτας), Φουρτούνας (90'+1' Καννής), Τέγος, Λέτσιος (69' Κοτρούτσος), Καρακάνος, Τσάτσος (90'+1' Παπαδημητρίου), Λούτσος, Τσατσελάρι.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Μουλτσιάς, Μιφτάρι, Γκόλτσιος (46' Μπουμπουνάρας), Αυλογιάρης, Γανός (46' Λαζαρίδης), Αλεξόπουλος, Δριστέλας, Γκαντούνας, Σταμάτης (69' Σεμερτζίδης), Ματούλας, Γκαραλιάκος.