Βαθμολογία

Νίκη για τον Αετό, στον αξιόμαχο Ευαγγελισμό!

H Αναγέννηση Ευαγγελισμού διασταύρωσε τα ξίφη της με τον Αετό Μακρυχωρίου για το τελικό 0-2.

Αποστολή στον Ευαγγελισμό: Βάσω Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με πολλές βασικές απουσίες (Τόλιος, Μπαλατσός, Βαλατσός, Λαγιόκαπας Ε., Λιούρας Σ., Γκαραβέλης Γ.). Παρόλα αυτά όμως ήταν πολύ μαχητικοί στο παιχνίδι, κοίταξαν στα μάτια τον πρωτοπόρο Αετό. Στην επανάληψη ο Ευαγγελισμός αν και ήταν πίσω στο σκορ είχε χαμένο πέναλτι στο 70’ και ευκαιρίες χαμένες και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα πάλεψε για να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι.

Από την άλλη ο Αετός Μακρυχωρίου ήταν κυρίαρχος στο πρώτο μέρος, έχοντας στο σακούλι του δύο γκολ, ευκαιρίες χαμένες. Είχε μία τετράδα «φωτιά» στην επίθεση, από τους Γκαμπούρα, Τσιντζιλώνη, Γκαμπέτα και τον εξαιρετικό παίκτη Ηλία Χριστοδούλου που πέτυχε και τα δύο τέρματα. Όλες όμως οι εξαιρετικές μπαλιές έβγαιναν από τον Γιώργο Χουτεσιώτη.

Στο δεύτερο μέρος ο Ευαγγελισμός μπήκε ορεξάτος στο ματς, πήρε μέτρα στο γήπεδο. Τέσσερις μικροί τελικοί παραμένουν για τον Αετό Μακρυχωρίου, βαθμολογικά χρειάζεται μόλις τέσσερις βαθμούς έτσι ώστε να φτάσει στην άνοδο για την επιστροφή του στην μεγάλη τοπική κατηγορία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην ομάδα του Αετού λειτούργησαν όλα άψογα από διοίκηση, προπονητή τον κ. Βασίλη Ταχτιντή και τους ποδοσφαιριστές και έτσι δίκαια βρίσκονται στην κορυφή.

Εξαιρετική ήταν η φιλοξενία στο athleticlarissa και την Βάσω Γκατζούλη από την διοίκηση του Ευαγγελισμού που διαθέτει ένα εξαιρετικό γήπεδο. Ο πρόεδρος της ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο κ. Βαγγέλης Πρακατές, θέλει να επενδύσει με νέα παιδιά κυρίως από το χωριό και όπως φαίνεται τα καταφέρνει περίφημα αφού εδώ και καιρό παρότι έχει τραυματισμούς σε βασικούς παίκτες, μπορεί με αξιοπρέπεια να στέκεται η ομάδα στα ματς.

Η ομάδα του Ευαγγελισμού έχει και έναν πολύ καλό προπονητή τον κ. Κώστα Καζάκη που όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει και αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Στο 12’ ωραία συνεργασία του Γκαμπέτα με τον Χριστοδούλου, ο τελευταίος από κοντά, με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-1.

Στο 28’ καταπληκτική σέντρα του Γιώργου Χουτεσιώτη στην πλάτη της άμυνας για τον Τσιντζιλώνη, αυτός έδωσε την πάσα για τον Χριστοδούλου που έκανε το σουτ εξ’ επαφής αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 29’ πέναλτι κέρδισε ο Τσιντζιλώνης από το Καλογιάννη και ο Ηλίας Χριστοδούλου ευστόχησε για το 0-2.

Στο 41’ ωραία πάσα έβγαλε ο Χριστοδούλου για τον Τσιντζιλώνη, αυτός έκανε το σουτ από κοντά, έδιωξε με τα πόδια ο Χανανάς.

Στο 43’ του Νίκου Τσάτσου από κοντά έφυγε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του Γραμμένου είχε την ίδια τύχη.

Στο ίδιο λεπτό το σουτ του Γκαμπέτα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 56’ ο Στάμος έβγαλε για τον Χριστοδούλου, αυτός έκανε το σουτ που έφυγε άουτ.

Στο 70’ το πέναλτι κέρδισε ο Γκαντούνας, εκτέλεσε ο Λαυρέντης Λιούρας, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και πέρασε άουτ. Ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γκαντούνας έκανε το σουτ και έφυγε άουτ.

74’ και 75’ ο Ηλίας Χριστοδούλου έκανε τα σουτ, έδιωξε με τα πόδια ο Χανανάς και στο 89’ ο Ζιώγας από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Κώστας Καζάκης): Χανανάς, Λαγιόκαπας Λουκ., Καλογιάννης (46’ Κότυλης Γ.), Μπουσνάκης, Καντολάρι (73’ Τρανός), Ντόκος, Γραμμένος, Τσάτσος Ν., Κότυλης Ι. (73’ Τσιαντούλας), Πρακατές Ζ. (60’ Λιούρας Λ.), Γκαντούνας Ν.

Αετός Μακρυχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Φαρμάκης, Πέππας, Σουπεκιώτης, Γιαννακόπουλος (46’ Μητσογιάννης Β.), Μπλάντας, Τζίκα Ν. (46’ Στάμος), Γκαμπέτας (77’ Χύσα), Χουτεσιώτης, Γκαμπούρας (80’ Ζιώγας), Χριστοδούλου (80’ λ.τρ. Στάϊκος), Τσιντζιλώνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Μάνος, Νάκας.