Βαθμολογία

«Ο Μικρούτσικος και η παρουσιάστρια του TV Queen θα είναι ένα reality μόνοι τους»

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Κυριακή 7/4, ο Νίκος Κοκλώνης και έδωσε το «παρών» στο πάρτι του Avenue όπου τραγούδησε η Καίτη Γαρμπή με τον Δημήτρη Σχοινά.

Ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός, μίλησε στην κάμερα του Πρωινού Σουσού τόσο για το «μάτι» στο J2US, όσο και για τα νέα project που έρχονται στο OPEN!

«Εύχομαι να μην είναι κανείς ματιασμένος. Το μάτι μας έχει βρει, αλλά καλή καρδιά να έχουμε και όλα θετικά. Ήταν σοκαριστικό αυτό που έγινε με τη φωτιά στο αυτοκίνητο του Γιώργου Αμούτζα, έγινε την ώρα του live και εγώ ενημερώθηκα με καθυστέρηση. Ευτυχώς είμαστε όλοι καλά. Είπαμε πως ότι δεν καλύπτει η ασφάλεια, θα το καλύψει η παραγωγή. Το ανακριτικό της πυροσβεστικής κάνει τη δουλειά του για να βρει τι έχει συμβεί», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

«Έρχεται το TB Queen, ένα καθημερινό reality και προσευχόμαστε να προλάβουμε να βγούμε πριν από το Πάσχα. Έχουμε πάρα πολύ μεγάλη ανταπόκριση. Γκρινιάζω γιατί δεν έχουμε βάλει άντρες. Είπαμε να πάμε φέτος με γυναίκες, αλλά που ξέρεις μπορει του χρόνουν να κάνουμε το TV King», τόνισε και αποκάλυψε:

«Σίγουρα θα έχουμε come back στην παρουσίαση. Και ο Ανδρέας Μικρούτσικος που θα είναι διευθυντής ακαδημίας. Ο Μικρούτσικος και η παρουσιάστρια θα είναι ένα reality μόνοι τους. Έχει κλειδώσει το team».

Για το Σαν ψέμα, πρόσθεσε: «Έχουμε πολύ άγχος να την αγαπήσει το κοινό. Σειρά που βγάλαμε μέσα σε ενάμιση μήνα».

ΠΗΓΗ