Βαθμολογία

Μπορούσε και τη νίκη η Α.Ε. Κιλελέρ

Ένα συναρπαστικό ματς διεξήχθη την Κυριακή (24/3) στο Δημοτικό Στάδιο Αγιάς ανάμεσα στην Α.Ε. Κιλελέρ και τον Εορδαϊκό για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την 28η αγωνιστική.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς στο τελικό 1-1. Οι γηπεδούχοι του κ. Κώστα Κατσάρα με αυτό το βαθμό παραμένουν σε μία θέση που τους δίνει το δικαίωμα να ελέγχουν την κατάσταση και ουσιαστικά να θέλουν 1-2 νίκες ακόμη για να «σφραγίσουν» και μαθηματικά τη παραμονή. Σίγουρα μία ενδεχόμενη νίκη στο σημερινό ματς θα τελείωνε νωρίτερα την όποια αγωνία. Σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι του Κιλελέρ κρατούν την υπόθεση παραμονή στα πόδια τους και σίγουρα μπορούν να τα καταφέρουν με σχετική άνεση.

Από την άλλη ο Εορδαϊκός απέσπασε έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχτεί και «χρυσός» στον αγώνα που κάνει για παραμονή.

Το ματς ήταν δυνατό και με πολλές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή. Γενικότερα δεν σημειώθηκαν πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες με το Κιλελέρ να παρουσιάζεται με πολλές απουσίες από τραυματισμούς αλλά και κάρτες. Παρόλα αυτά οι παίκτες της Λαρισινής ομάδας είχαν την τεράστια ευκαιρία στο 89’ να πάρουν τη νίκη!

Στο 7’ ο Παπανικόπουλος για τους φιλοξενούμενους βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, με τον τερματοφύλακα του Κιλελέρ να διώχνει με τα πόδια.

Στο 22’ Θανάσης Παπαγεωργίου για το Κιλελέρ έκανε την όμορφη ενέργεια, έδωσε στον Κατσαμάγκα και αυτός με ιδανικό τελείωμα άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και στο 30’ είχαν δοκάρι με τον Αιχμαλωτίδη με κεφαλιά. Για να φτάσουμε στο 39’ όταν ο Νικόλι με ιδανικό τελείωμα μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στο 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η τελευταία ευκαιρία στο πρώτο μέρος όταν ο Παπαζήσης για τον Εορδαϊκό από πλάγια έκανε το σουτ, έδιωξε πάλι με τα πόδια ο Μυσιρλής.

Στην επανάληψη οι φάσεις ήταν ελάχιστες με τον αέρα να παίζει σίγουρα ρόλο. Στο 70’ ο Παπαγεωργίου για το Κιλελέρ έπιασε ένα ωραίο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.

Στο 78’ το Κιλελέρ έχασε διπλή ευκαιρία με τους Αντωνίου και Παπαγεωργίου! Και στο 89’ ο Κατσαμάγκας βρέθηκε φάτσα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έκανε το σουτ, έδιωξε σωτήρια ο κίπερ του Εορδαϊκού σίγουρο γκολ!

Κιλελέρ (Kώστας Κατσάρας): Μυσιρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Αντωνίου, Αλτάνης, Κατσαμάγκας, Χασομέρης, Βαγενάς (92’ Τζιάνης), Παπαγεωργίου, Χατζησαββίδης, Βλησαρούλης (53’ Χατζής).

Εορδαϊκός (Νίκος Κατακαλίδης): Χατζησάββας, Κουνάβας (76’ Παπαδόπουλος), Πιρίτζαους, Παπαζήσης (92’ Obadic), Στεργιόπουλος (85’ Ilievski), Νικόλι, Αιχμαλωτίδης (76’ Τσαγκαλίδης), Μπαλίτσας, Πούλιος, Παπάς, Παπανικόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Τσίντζας (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους κ.κ. Γάκο (Φθιώτιδας) και Νικολαή (Θεσσαλίας).