Βαθμολογία

Νίκησε στην «σκακιέρα» και έφυγε θριαμβευτής από την Άρτα!

Αρθρογραφεί ο Χρήστος Δαϊρετζής...

H AΕ Κιλελέρ πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο στην Άρτα κόντρα στην ομώνυμη Αναγέννηση, το οποίο την φέρνει με το ενάμιση πόδι στην Γ' Εθνική, με την Λαρισινή ομάδα να έχει πλέον την τύχη καθολικά στα χέρια της και να πρέπει να υποπέσει σε ολική αυτοχειρία προκειμένου να υποβιβαστεί

Ταξιδεύοντας και παρακολουθώντας την αναμέτρηση στην Άρτα επιβεβαιώθηκε η πεποίθησή μου πως η ΑΕ Κιλελέρ είναι μια σκληροτράχηλη, ομογενής και δυσκολοκατάβλητη ομάδα στην οποία άξιζε να βρίσκεται σε παραπάνω θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα και να έχει κερδίσει περισσότερους βαθμούς. Όπως έχει αναφερθεί από πλευράς διοίκησης και από πλευράς Κώστα Κατσάρα, η ύπαρξη μιας σταθερής έδρας στο γήπεδο Κιλελέρ θα έδινε άλλον αέρα στην ομάδα, με τους ανθρώπους του συλλόγου να ελπίζουν σε άμεση επιστροφή, γεγονός για το οποίο στα δικά μου μάτια οι αρμόδιοι καθυστερούν αδικώντας την προσπάθεια που κάνουν οι ιθύνοντες της ΑΕ Κιλελέρ. 

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Κώστας Κατσάρας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην Άρτα. Μαζί με τους συνεργάτες του, διάβασαν την αναμέτρηση με ακρίβεια και προετοίμασαν την ομάδα του όλη την εβδομάδα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα στην εν λόγω δύσκολη έξοδο κόντρα σε μια πραγματικά καλή ομάδα. Η πνευματική συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του για 90 λεπτά δίχως να υστερήσει κανείς σε συνδυασμό με την εξαιρετική ημέρα που βρέθηκε ο Παπαγεωργίου, αλλά και οι Δοδοντσάκης - Αντωνίου στο κέντρο της άμυνας οδήγησαν στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα. 

Ο έμπειρος τεχνικός, όπως και ο ίδιος ανέφερε στην συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση παρέταξε την ομάδα του με στόχο να μην ηττηθεί. Έκλεισε με τρομερή προσοχή και μαεστρία τους χώρους που οδηγούσαν στα καρέ του Μισυρλή και είδε την ομάδα του να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα δυο φορές στις στιγμές που της παρουσιάστηκαν. 

Γενικώς, ήταν μία αναμέτρηση την οποία την σχεδιάσε, την προετοίμασε γνωρίζοντας τι θα σήμαινε το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του και πόσο μάλλον το τρίποντο. Το τριπλό σφύριγμα της λήξης τον βρήκε δικαιωμένο, ανακουφισμένο χαρούμενο και κυρίως... νικητή, πανηγυρίζοντας μαζί με τους ποδοσφαιριστές του που έκαναν ο.τι τους ζητήθηκε και τους πολύτιμους συνεργάτες του ένα σπουδαίο τρίποντο. 

Οι ιθύνοντες της ΑΕ Κιλελέρ έχουν στην τεχνική ηγεσία έναν άνθρωπο που εκφράζει τις αξίες τους και αντιπροσωπεύει την αξιοπιστία τους και την αγάπη τους για τον σύλλογο. Πρόκειται για ανθρώπους και παράγοντες που ξεχωρίζουν στον... βούρκο αυτών των κατηγοριών γι' αυτούς και ατέρμονους άλλους λόγους. Νομίζω πως η φράση " ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη θέση" βρίσκει μια κατάσταση που της ταιριάζει... "γάντι" στην συγκεκριμένη περίσταση.

Ο Κώστας Κατσάρας αποτελεί ένα κόσμημα για την Κατηγορία. Ένας άνθρωπος πράος, γνώστης, εργατικός που δεν πετάει στα "συννεφάκια" και του αρέσει να μιλάει με την δουλειά του δίχως να προσπαθεί να τραβήξει πάνω του την προσοχή. Είχε, έχει και θα έχει τον σεβασμό μας για παραπάνω από χίλιους και έναν λόγους!