Βαθμολογία

«It's All In The Heart»: Θέαμα και συγκίνηση

H δράση ποδοσφαιρικής κοινωνικής ευθύνης 2nd International Tournament «It's All In The Heart» ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26/11/2023 στο αθλητικό συγκρότημα της Μίκρας στη Θεσσαλονίκης.

Το διεθνές τουρνουά διοργανώθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με την υποστήριξη της UEFA και σε συνεργασία με την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, και σ’ αυτό συμμετείχαν οι ομάδες τριών χωρών και συγκεκριμένα της Γερμανίας, της Ρουμανίας και της Ελλάδας.

Οι συμμετέχοντες πρόσφεραν εντυπωσιακό θέαμα και στιγμές συγκίνησης σε όλους όσοι παρακολούθησαν τους αγώνες, είτε δια ζώσης είτε μέσω live streaming μετάδοσης των αγώνων, και νικήτρια αναδείχθηκε η Γερμανία, αφήνοντας 2η τη Ρουμανία και 3η την Ελλάδα.

Την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου στη νικήτρια ομάδα έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης. Στη Ρουμανία το ασημένιο μετάλλιο απένειμε το μέλος του ΔΣ της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και έφορος εθνικών ομάδων, Κωνσταντίνος Σιάχος στην Ελλάδα το χάλκινο μετάλλιο απέμεινε ο IBSA Blind Football Chairperson Ηλίας Μάστορας, ενώ ο τεχνικός διευθυντής εκπαίδευσης της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Τσάνας, βράβευσε τους διαιτητές.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα συνεχίσει να στηρίζει σε κάθε ευκαιρία δράσεις συμπερίληψης γιατί το ποδόσφαιρο είναι για όλους!