Βαθμολογία

Ένα βήμα πριν το OPEN ο Κώστας Τσουρός

Το κανάλι της Παιανίας φέρεται να έχει προχωρήσει εδώ και μήνες σε πρόταση προς τον Κώστα Τσουρό. Όλα τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφέρουν πως ο δημοσιογράφος δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν τη συνεργασία του με το Mega. Ο ίδιος προς το παρόν κρατά κλειστά τα χαρτιά του και όσες φορές έχει ερωτηθεί από δημοσιογράφους για το τηλεοπτικού του μέλλον έχει αποφύγει να δώσει σαφείς απαντήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader η πρόταση από το Open του έγινε όσο ακόμη ήταν στο κανάλι ο Γιάννης Λάτσιος ωστόσο συνεχίζει να βρίσκεται πάνω στο τραπέζι και μετά την αποχώρηση του στελέχους και αφορά στην παρουσίαση infotainment εκπομπής που θα δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα όμως στην επικαιρότητα σε σχέση με την ψυχαγωγία.

Ο δημοσιογράφος έχει μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι της ενημέρωσης καθώς από εκεί ξεκίνησε: Το πρώτο του ρεπορτάζ στην ΕΡΤ ήταν το εκκλησιαστικό και έτσι διαπιστεύθηκε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλύπτοντας θέματά του. Το 2010 μεταπήδησε στο οικονομικό ρεπορτάζ και μετέπειτα στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα, αλλά και στο πρωινό, ενημερωτικό μαγκαζίνο, «ΝΕΤ παντού».

Μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ μετακινήθηκε στον ΑΝΤ1 για ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων και εκεί έγινε το πέρασμα στην ψυχαγωγία αρχικά στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1, στη συνέχεια στο «Καλύτερα δεν γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha και τα τελευταία δύο χρόνια στο «Mega Καλημέρα».