Βαθμολογία

Προγραμματισμός για τη νέα σεζόν στην ΑΕΛ

Τρεις αγωνιστικές μένουν ακόμη για την ΑΕΛ, προκειμένου να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον Α’ Όμιλο της Super League 2, και ήδη στο επιτελείο της ΠΑΕ άρχισε ο προγραμματισμός για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Μια σεζόν στην οποία οι «βυσσινί» θα προσπαθήσουν να πετύχουν ό,τι δεν κατάφεραν φέτος, γνωρίζοντας φυσικά πως και πάλι τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για την πρωτιά, καθώς θα έχουν να συναγωνιστούν ομάδες που προέρχονται από τον χώρο της Super League.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικές κινήσεις, διότι μια ομάδα πρέπει να «χτίζεται» πάνω σε γερές φάσεις και να είναι δυνατή όχι μόνο στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και εκτός, ώστε να αντιμετωπίζεται με τον σεβασμό που δικαιωματικά της αξίζει από την ένδοξη ιστορία της.

Και ο κόσμος αναμένεται πως θα είναι αρωγός στην όλη προσπάθεια που θα γίνει, γιατί η ΑΕΛ αποτελεί το καμάρι της θεσσαλικής πρωτεύουσας και μεγάλη δύναμή της είναι οι χιλιάδες φίλαθλοι του νομού και όχι μόνο.

Κατά τα άλλα, στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα παραμείνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, προπονητής που δουλεύει και έχει σοβαρότητα.
Ο κ. Γκουτσίδης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νέα παιδιά της ομάδας, στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος της Super League 2, ώστε να κάνει τις ανάλογες εισηγήσεις στη διοίκηση.

Πληροφορίες κάνουν λόγο πως είναι ενθουσιασμένος από παίκτες που συμμετείχαν στις ομάδες των υποδομών και ειδικά στην Κ-15. Έτσι, δεν αποκλείεται να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα σε αυτά τα τμήματα, ώστε μετά από δύο – τρία χρόνια να ανέβουν και στην πρώτη ομάδα, εάν συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά και βελτιώσουν τα ατομικά τους χαρακτηριστικά.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
ΠΗΓΗ: Ελευθερία