Βαθμολογία

Δηλώσεις Αλέξιου Καλογερόπουλου και Δημήτρη Μοναστηρλή

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Νέων Δημήτρης Μοναστηρλής και ο αρχηγός της ομάδας Αλέξιος Καλογερόπουλος μίλησαν για τη νίκη της πρώτης αγωνιστικής στην Elite Round απέναντι στην Εσθονία αλλά και για την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση με τη Σλοβακία (25/03/2023, 21:30).

Αναλυτικά οι δηλώσεις των διεθνών παικτών:

Δ. Μοναστηρλής: Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη στη πρεμιέρα μας. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι κερδίσαμε με 3-0. Ο αγώνας αυτός όμως έχει τελειώσει, τον αφήνουμε πίσω και κοιτάμε μόνο την αναμέτρηση με τη Σλοβακία. Οφείλουμε όλοι στην αποστολή να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας ώστε να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην τελική φάση του EURO.

Α. Καλογερόπουλος: Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και αυτό φάνηκε και στην πρεμιέρα με την Εσθονία που επικρατήσαμε με 3-0. Δεν επαναπαυόμαστε σε αυτό το αποτέλεσμα. Η αναμέτρηση με την Εσθονία αποτελέι παρελθόν. Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο ο αγώνας με τη Σλοβακία. Στόχος μας είναι άλλη μια καλή εμφάνιση η οποία θα μας φέρει και ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά θα παλέψουν στον αγωνιστικό χώρα για να εκπροσωπήσουμε επάξια την Εθνική Ομάδα.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του πέμπτου ομίλου, στον οποίο συμμετέχει η Εθνική Νέων.