Βαθμολογία

Τέλος το «Ό,τι αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο στο OPEN

Στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν προχωρούν οι τηλεοπτικοί σταθμοί, μίας σεζόν που προμηνύεται πιο σκληρή και ανταγωνιστική από τη φετινή, επιβάλλοντας στις διοικήσεις των καναλιών να είναι πιο προσεχτικοί και επιλεκτικοί.

Ως εκ τούτου κάποιες από τις παραγωγές, εκπομπών και μυθοπλασίας, που δεν έχουν σημειώσει την αναμενόμενη αποδοχή από μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού θα ρίξουν φέτος οριστικά τίτλους τέλους. Μία από αυτές η μουσική εκπομπή του ΟΡΕΝ, η «Ό,τι αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο που δεν… αγαπήθηκε από σημαντική μερίδα του τηλεοπτικού κοινού ώστε να καταφέρει να συνεχίσει να είναι στον αέρα του σταθμού.

Η αλήθεια είναι ότι αν και ο Γιάννης Μπέζος είναι από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς ηθοποιούς με πολλές επιτυχίες σε τηλεοπτικές (και όχι μόνο!) σειρές, δεν κατάφερε στο ρόλο του παρουσιαστή να κερδίσει τους τηλεθεατές… ίσως γιατί δεν αντιμετώπισε την παρουσίαση ως «ρόλο».

Το αποτέλεσμα είναι κάθε Σάββατο βράδυ ελάχιστοι τηλεθεατές να επιλέγουν την εκπομπή του ΟΡΕΝ για τη διασκέδασή τους, κάτι που οδήγησε τη διοίκηση του σταθμού να αποφασίσει ότι δεν θα της δώσει το «πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν, αλλά να ολοκληρώσει την τηλεοπτική της πορεία με το τέλος της φετινής, αναζητώντας κάποια άλλη μουσική εκπομπή για του χρόνου…!

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς – newsit.gr