Βαθμολογία

ΑΕΛ - Καστοριά 1-1 (PICS)

Χιτσκοκικό έμελε να είναι το φινάλε της κανονικής φάσης του πρωταθλήματος για την ΑΕΛ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με την Καστοριά με σκορ 1-1.

Η ΑΕΛ είχε συνολικά την υπεροχή σε έναν αγώνα με καλό ρυθμό, όμως η σκοπιμότητα των φιλοξενουμένων δεν της επέτρεπε να βρει εύκολα κενούς χώρους. Παρόλα αυτά κατάφερε και απείλησε σε τρεις περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο, ενώ αμυντικά δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε ο ίδιος ρυθμός και από τις δύο ομάδες, με την ΑΕΛ να κερδίζει μέτρα, χωρίς όμως να καταφέρνει να απειλεί. Τελικά στο 91' η Camacho άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ. Όμως η θεά τύχη δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και σε μία στιγμή αδράνειας, η Καστοριά κατάφερε και ισοφάρισε στο 94' με την Τζιάρα, η οποία εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και τα γκελ της μπάλας.

Εκτός από το άτυχο αποτέλεσμα και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, η ομάδα του Βασίλη Πάνου προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και είχε κατά διαστήματα καλέ στιγμές, όμως τα πολλά προβλήματα τραυματισμών δεν τις επέτρεψαν να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος.
Ξεκίνησαν: Μαργαρίτη, Νικολαΐδου, Κρομύδα, Camacho, Κόντου, Σκωτεινιώτη, Castanon, Varela, Στυμονιάρη, Strubelova, Καπαρέλη.
Αλλαγές: Μπουλμπούλη, Ζαχείλα, Μέλλου, Κούρια.
Στον πάγκο βρέθηκαν: Δασκάλου, Καραλεξίδου, Προεστάκη.


Εξαιρετική η διαιτησία της τριπλέτας από την Πιερία και ειδικά του κου Ασλανίδη και είναι άξιο απορίας γιατί σε παιχνίδια πολύ πιο σημαντικά, όπως π.χ. με τον ΠΑΟΚ, δεν επιλέχθηκε τριπλέτα ανάλογης αξίας.

Πλέον η ΑΕΛ περιμένει την κλήρωση των Play-off για να δει το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων που θα ξεκινήσουν στις 2 Απριλίου.