Βαθμολογία

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τους Αγίους Αναργύρους (PICS)

Ένα μέτριο παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο (28/1) στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων με την πρωτοπόρο ομάδα να υποδέχεται το Ελευθεραί και τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 1-0 και να συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία στην κορυφή της Β’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος).

Της Βάσως Γκατζούλη

Το πρώτο μέρος δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις, σφυχτό παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι και στο 23’ θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ όταν το κόρνερ εκτέλεσε ο Γκουζιώτης, την κεφαλιά από κοντά ο Τσεκούρας, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 44’ όμως τη μοναδική καλή στιγμή που είχαν οι γηπεδούχοι, μετουσίωσαν σε γκολ, με το σουτ μέσα από την περιοχή του Θέμη Παιδή, ύστερα από την όμορφη σέντρα του Νούσιου.

Στην επανάληψη κυρίως στο πρώτο 10λεπτο μπήκαν καλύτερα οι γηπεδούχοι, όμως δεν κατάφεραν να κάμψουν ιδιαίτερα την αντίσταση του Ελευθεραί, όταν χρειάστηκε να προστατεύσει τα καρέ του, είχε τον πολύ έμπειρο Γιώργο Καραποστόλη, κάτι που χρειάστηκε στο 80’.

Σε εκείνο το σημείο καλό σουτ του Παναγιώτου, έδιωξε με το ένα χέρι ο Καραποστόλης και στο 90’ το Ελευθεραί θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσια, όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Καραποστόλης, η μπάλα έφτασε στον Οικονόμου που έκανε το σουτ, κόντραρε σε σώματα αμυντικών και έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φαρμάκη.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Δημήτρης Μητσής): Φαρμάκης, Γκούγκλας, Κατσογιάννης, Φάρα (61′ Πλατής), Αντωνίου (36′ λ.τρ. Ηλιάζι), Παναγιώτου, Νούσιος, Χασιώτης, Τζεμολλάρι (73′ Βίλλης), Παιδής, Τζίκα.

Α.Ο. Ελευθερών (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Χλόπτσιος, Οικονόμου, Τσεκούρας (69′ λ.τρ. Τόλλιας), Μακρίδης, Τσιάμης (77′ λ.τρ. Τσιαδήμος) Δολιάνης (30′ λ.τρ. Αετόπουλος), Μιχαλόπουλος, Καρακώτσογλου, Γκουζιώτης, Θεοδώρου.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Μίχος, Στάμος.