Βαθμολογία

Πέρασε από την δύσκολη έδρα του Μελισσοχωρίου ο Δαμασιακός (PICS)

Αστέρας Μελισσοχωρίου και Δαμασιακός αναμετρήθηκαν την Κυριακή (4/12) με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μία σημαντική νίκη στο τελικό 0-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι είχαν τρεις σημαντικές απουσίες, τον Γουργιώτη, τον Παραφέστα και τον Σδράλη Θ., όμως ο Δαμασιακός παρατάχθηκε αποδεκατισμένος αφού απουσίαζαν οι: Καρακάνος, Οικονόμου, Μουσιάρης, Τσιάλτας και Λέτσιος (άλλοι τραυματίες και άλλοι με κόκκινες κάρτες).

Το Μελισσοχώρι ήταν εκείνο που στο πρώτο μέρος είχε κλασσικές ευκαιρίες, όμως ο Δαμασιακός στο 46’ του πρώτου μέρους άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη ο Αστέρας το πάλεψε πολύ, έχασε ευκαιρίες, δεν κατάφερε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας που τον δικαιούνταν και με το παραπάνω.

Από την άλλη ο Δαμασιακός κατάφερε με την εμπειρία του να περάσει από μία δύσκολη έδρα και να πάρει τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Στο 15’ ύστερα από κόρνερ του Καραμάνου, την κεφαλιά του Μπιρόλ απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο αμυντικός του Δαμασιακού.

Στο 35’ ο Περδίκης έβγαλε τη σέντρα για τον Βασιλειάδη, αυτός έκανε το σουτ στην κίνηση, απέκρουσε ο αμυντικός σε κόρνερ.

Στο ίδιο λεπτό από πλάγια θέση ο Χαρούλης πέρασε και τον τερματοφύλακα, η μπάλα «ξύρισε» το δοκάρι. Στο 45’ ύστερα από κόρνερ του Κυριάκου, έδιωξαν προσωρινά οι αμυντικοί, το ριμπάουντ πήρε ο Τσούτσας, έδωσε για τον Τσιάγκο, αυτός έκανε το σουτ, κόντραρε η μπάλα, την οποία πήρε ο Βασίλης Δεληχάς και με νέο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 60’ ο Χαρούλης έσπασε την μπάλα για τον Καραμάνο, αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, απέκρουσε στην κλειστή γωνία ο Μάκης Γεωργούλας. Πέντε λεπτά μετά ο Νικόλι έδωσε για τον Καραμάνο, αυτός από πλεονεκτική θέση την έστειλε άουτ. Στο 85’ ο Δαμασιακός θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όταν ο Τσούτσας έκανε την καταπληκτική ενέργεια, έβγαλε την σέντρα ακριβείας για τον Δημητρέλη και αυτός την έστειλε άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Δεμερτζής έκανε το σουτ για το Μελισσοχώρι, έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο έμπειρος Γεωργούλας.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Βογιατζής (80′ Δεμερτζής), Σδράλης Β., Κολοβός, Αβδουλάς, Περδίκης, Βασιλειάδης (80′ Αγγελακόπουλος), Καραμάνος, Καφαντάρης (60′ Νικόλι), Χαρούλης (70′ Καζάκος), Μπιρόλ.

Δαμασιακός (Φώτης Πλίτσης): Γεωργούλας, Κυριάκος, Κυρατζής (30′ λ.τρ. Νταμπαλέτσιος), Μουσιάρης Θ., Δούκας, Μπακαΐμης Σ., Μπακαΐμης Χ., Δεληχάς, Τσούτσας, Δημητρέλης, Τσιάγκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Γκαρέλης, Γρηγοριάδης.