Βαθμολογία

Με την υπογραφή του Ότι Φραχόλι (PICS)

Η πρώτη και αήττητη θέση σε ισάριθμα παιχνίδια για τον Ιπποκράτη σίγουρα δεν είναι τυχαία. Στο ματς της Κυριακής (4/12) κόντρα σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο Δρυμός, έχασε πολλές ευκαιρίες μέχρι να φτάσει στο 40’ όπου σκόραρε για το τελικό 1-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα του Ιπποκράτη παίζει ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχει έναν έμπειρο προπονητή τον κ. Γιώργο Κοτσιανούλη, καθώς και γυμναστή τον κ. Θοδωρή Μπαλωτή, όπου η σημερινή νίκη της ομάδας είναι αφιερωμένη από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές στον βοηθό προπονητή και γυμναστή της ομάδας κ. Μπαλωτή.

Στο ματς κόντρα στον Δρυμό, ο Ιπποκράτης έχασε σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη έχοντας το γκολ στις αποσκευές του συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό, έχασε και πάλι ευκαιρίες και είχε και χαμένο πέναλτι στο 80’.

Ο Ιπποκράτης είναι μία ιστορική ομάδα, έχει μία σοβαρή διοίκηση με τον κ. Παναγιώτη Τσουμάνη να είναι ο «φύλακας άγγελος» του Ιπποκράτη, καθώς και έναν μοναδικό παράγοντα που είναι ο κ. Γιάννης Εμμανουήλ που δίνει τα πάντα για το σύλλογο.

Στο 17’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη με το σουτ του Ότι Φραχόλι μέσα από την περιοχή, όπου βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στην επαναφορά ο μαχητικός Μήτρος πήρε την κεφαλιά και την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 19’ το πρώτο σουτ ήταν από τον Γεωργούλα, απέκρουσε ασταθώς ο Ζιώγας Κ., στην επαναφορά ο Μπάσιος έκανε νέο σουτ που έφυγε άουτ. Στο 40’ ο Ότι Φραχόλι με πλασέ έκανε το 1-0.

70’ και 75’ καλά σουτ του Ότι Φραχόλικαι του Γεωργούλα απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 80’ και πάλι το σουτ του Γεωργούλα απέκρουσε ο αντίπαλος κίπερ και στο ίδιο λεπτό πέναλτι κέρδισε ο Μήτρος, εκτέλεσε ο Ζυγούρης, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ιπποκράτης (Γιώργος Κοτσιανούλης – Θεόδωρος Μπαλωτής): Κοτσιανούλης, Γεωργούλας, Μίχος, Κατέρης, Κουρούκας, Φραχόλι Φ., Φραχόλι Ο. (89′ Χατζηνικολάου), Μπάσιος, Μήτρος Χρ., Ζυγούρης (86′ Σαμαρίνας), Βούγιας (63′ Κωστάκης).

Κεραυνός Δρυμού (Γιάννης Βαϊτσης): Ζιώγας Κ., Μητούλας, Δαχλύθρας, Κουζιώνης (60’ Τσιάρας), Καραγκιόζης, Παλάσκας Γ., Γκαντούνας Η., Γκαντούνας Ν., Παναγιώτου, Ζιαγκλιαβός, Ζιώγας Ε. (60’ Γκαντούνας Γ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμαντής, Κακάνης, Κουρέτσος.