Βαθμολογία

Στο 88’ πανηγύρισε η Λάρισα 88’

Τοξότης Λάρισας και Σ.Φ. Λάρισα '88 αναμετρήθηκαν την Κυριακή (4/12) με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 0-1 και να συνεχίζουν την πολύ καλή τους φετινή παρουσία στην Γ’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι αν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Από την άλλη η Λάρισα 88’ σκόραρε στο 88’. Ύστερα από την σέντρα του Παυλίδη, ο Βασίλης Σκορδίλης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1.

15’ και 25’ καλά σουτ του Διαμαντή και Μπράτου πέρασαν άουτ για τους νικητές. Στο 35’ ο Σκορδίλης έκανε το σουτ η μπάλα δεν βρήκε δίχτυα. 55’ και 60’ και πάλι έχασαν ευκαιρία οι Διαμαντής, Μπράτσος και Σκορδίλης.

Τοξότης Λάρισας (Φίλιππος Θεοχαρίδης): Ράιδος, Γκαμπούρας, Τσαντζάλης, Σπηλιώτης, Τραχανάς, Λιάκος, Μελανός, Γιώργης,  Πατατζίκος (λ.τρ. 15’ Καπούτσι, 85’ Πατέρας), Κιόσια (60’ Αλίκο), Τάλιος.

Σ.Φ. Λάρισα 88’ (Γιώργος Κωνσταντίνου): Κωνσταντίνου Β., Ντόνας, Βούλγαρης, Παυλίδης, Καραλευθέρης (46’ Βουλγαράκης), Μικερτζής (70’ Θεοχάρης), Διαμαντής, Σουϊγκλες (46’ Αντωνόπουλος), Γραβάνης, Μπράτσος, Σκορδίλης (60’ Σουλιώτης).

Διαιτητική τριπλέτα: Δίχρης, Κοσμέτου, Κουρέτσος.